ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι εκλεκτοί του Μίτσελ για το Περιστέρι

Οι εκλεκτοί του Μίτσελ για το Περιστέρι
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα ματς-φωτιά με τον Ατρόμητο με φόντο τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Μίτσελ φαίνεται πως έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα. Ποια τα πλάνα το Ισπανού τεχνικού.

Ο Ολυμπιακός κάνει... περίπατο στο πρωτάθλημα όπου έχει εκτοξεύσει τη διαφορά του από τον 2ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ στους 17 βαθμούς όμως το Κύπελλο είναι διαφορετική υπόθεση. Αφενός γιατί το αποτέλεσμα του πρώτου προημιτελικού (0-0 στο "Καραϊσκάκης') κρατάει στην... τσίτα τους "ερυθρόλευκους" και αφετέρου γιατί ο ίδιος ο αντίπαλος εμπνέει σεβασμό.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα όπου κατέχει την 3η θέση και είναι μόλις δύο πόντους πίσω από τον ΠΑΟΚ ενώ επιπρόσθετα είναι και η ομάδα που φαίνεται πως έχει "βρει το κουμπί" των πρωταθλητών την τελευταία διετία.

Το περυσινό "διπλό" στο Φάληρο με το εντυπωσιακό 3-2 (μοναδική ήττα του Ολυμπιακού) είχε και συνέχεια φέτος, με τους "κυανόλευκους" να χάνουν πολύ δύσκολα στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος στον πρώτο γύρο με 2-1 (προηγήθηκαν) και να παίρνουν "λευκή" ισοπαλία στον πρώτο ημιτελικό πριν δύο εβδομάδες.

Άπαντες στο στρατόπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας γνωρίζουν πως πρέπει να "ιδρώσουν" και να "ματώσουν" για να πάρουν την πρόκριση στα δυτικά προάστια , με τον Μίτσελ από την πλευρά του να προσπαθεί να βρει την ιδανική ενδεκάδα για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η ενδεκάδα που φαντάζει αρκετά πιθανή για να παραταχθεί στο Περιστέρι σε λίγες ώρες από τώρα (20:00, OTE Sport 2) αποτελείται από τους: Μέγκιερι, Σαλίνο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μανωλά, Μαρκάνο, Σάμαρη, Μανιάτη, Κάμπελ, Πέρες, Ντομίνγκες και Ολαϊτάν.

Θέση πάντως στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Σαβιόλα για την κορυφή της επίθεσης και Μπονγκ για το αριστερό άκρο της άμυνας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ