ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός Β' (και το ισπανικό μοντέλο) στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας

Ο Ολυμπιακός Β' (και το ισπανικό μοντέλο) στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας
INTIME SPORTS

Το θέμα του ισπανικού μοντέλου με την δημιουργία Β' ομάδων επανέφερε στην Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός. Συστάθηκε επιτροπή από 4 ομάδες η οποία και θα διερευνήσει το θέμα.

Η δημιουργία ενός δεύτερου Ολυμπιακού, όπως συμβαίνει με την Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ Μαδρίτης και τις άλλες ισπανικές ομάδες είναι ένα θέμα που απασχολεί εδώ και καιρό τους "ερυθρόλευκους". Οι άνθρωποι των πρωταθλητών επανέφεραν το συγκεκριμένο θέμα στην επικαιρότητα κατά την συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας την Τρίτη (11/02).

Συστάθηκε μάλιστα άμεσα επιτροπή από τέσσερις ομάδες. Συγκεκριμένα τον ίδιο τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό τον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό. Η επιτροπή θα ζητήσει τον τρόπο με τον οποίο θα δημιουργηθούν οι συγκεκριμένες ομάδες και όλα τα τεχνικά θέματα για το πώς θα μπουν στα πρωταθλήματα.

Η βασική ιδέα έχει να κάνει με το ισπανικό μοντέλο στο οποίο οι Β' ομάδες παίζουν στις μικρότερες κατηγορίες με ταβάνι την δεύτερη. Δηλαδή στην δική μας περίπτωση την Φούτμπολ Λιγκ. Από εκεί και πέρα, μόλις η επιτροπή καταλήξει στο μοντέλο, θα ενημερωθεί η ΕΠΟ ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Όσον αφορά την πρώτη αντίδραση της Λίγκας ήταν θετική. Γι' αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη επιτροπή. Μένει να δούμε εάν η πρόταση υλοποιηθεί άμεσα, ώστε από το νέο πρωτάθλημα να έχουμε Ολυμπιακό Β', Παναθηναϊκό Β', ΠΑΟΚ Β' και άλλες παρόμοιες ομάδες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ