ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οι άσεμνες χειρονομίες του Φέργκιουσον!

Οι άσεμνες χειρονομίες του Φέργκιουσον!
Φέργκιουσον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Tον κίνδυνο να κληθεί σε απολογία για άσεμνες χειρονομίες αντιμετωπίζει ο Άλεξ Φέργκιουσον(video)

Ο... ατρόμητος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζεται ότι έκανε άσεμνες κινήσεις προς τους οπαδούς της Ρέντινγκ μετά το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, το οποίο σημείωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ, που βρήκε νικητές τους "κόκκινους διάβολους" με 2-0.
Κατόπιν ακολούθησε και δεύτερη χειρονομία, αυτή τη φορά προς το πρόσωπο του βοηθού προπονητή της γηπεδούχου Ρέντινγκ, Γουόλι Ντόουνς, μετά και το τέρμα που σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από τη μεριά του ο Φέργκιουσον αρνείται τις κατηγορίες και επιμένει ότι δεν επρόκειτο για τίποτα άλλο παρά μόνο για "καθαρούς" πανηγυρισμούς.

Ο προπονητής της Ρέντινγκ Στιβ Κόπελ είπε: " Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και δεν έχει χάσει καθόλου από τη φλόγα του και το πάθος του για το ποδόσφαιρο.

Προκάλεσε με τη συμπεριφορά του πολύ κόσμο και έπρεπε να αντιδράσουμε στις προκλήσεις. Αλλά κάθε... διαφωνία με τον Γουόλι Ντόουνς είναι σίγουρο ότι θα κατέληγε σε "κοκρομαχία". Ο Άλεξ δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από τον επιπλέον χρόνο που πρόσθεσε ο διαιτητής

".

Ο Φέργκιουσον από την πλευρά του τόνισε σε δηλώσεις του: " Το μόνο που έκανα ήταν να εκφράσω την ανακούφισή μου για τη νίκη σε ένα από του πιο δύσκολους αγώνες της χρονιάς. Η Ρέντινγκ κάθε χρόνο μας δυσκολεύει. Τρέξαμε τόσο πολύ που κάναμε περισσότερα χιλιόμετρα από όσα έχουμε κάνει σε κάθε άλλο παιχνίδι αυτή τη σεζόν".


Η αντιπαράθεση φαίνεται ότι ξεχάστηκε αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή της αναμέτρησης, με το Φέργκιουσον να δίνει τα χέρια τόσο με τον Ντόουνς όσο και με τον Κόπελ και να μοιράζεται ένα ποτήρι κόκκινο κρασί με τον προπονητή της Ρέντινγκ, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανό ο σερ Άλεξ να μη γλιτώσει την "καμπάνα" από την αγγλική ομοσπονδία

Υπενθυμίζεται ότι ο Φέργκιουσον μόλις έχει επιστρέψει από ποινή απολεισμού δύο παιχνιδιών απο τον πάγκο του συλλόγου αλλά και πρόστιμο 5.000 λιρών, για σχόλια τα οποία είχε κάνει κατά του διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ μετά την ήττα της ομάδας του από την Μπόλτον για το πρωτάθλημα τον περασμένο Νοέμβριο.

Το επίμαχο βίντεο με τον Φέργκι... σε δράση:

















TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ