ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι 50 πιο "καυτοί" παίκτες των μεταγραφών!

Οι 50 πιο "καυτοί" παίκτες των μεταγραφών!
Ροναλντίνιο-Μπαρτσελόνα

Αφιέρωμα στους 50 πιο περιζήτητους αυτή τη στιγμή παίκτες την περίοδο των μεταγραφών. Από το Ρονάλντο στον... Ροναλντίνιο (vds)!

Μία από τις γνωστότερες βρετανικές εφημερίδες, η "Times" του Λονδίνου "κατέγραψε" το Top-50 των παικτών που είναι έτοιμοι να... πακετάρουν τα πράγματά τους είτε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είτε το ερχόμενο καλοκαίρι και τους παρουσιάζει.
Από τον... τελευταίο αλλά όχι έσχατο (Νο 50 στη λίστα) Ρονάλντο μέχρι τον ακριβοθώρητο Ροναλντίνιο, ο οποίος μπορεί να μην βρίσκει θέση στη Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα (τραυματίας;) αλλά σίγουρα χωράει σε κάθε ομάδα του πλανήτη.

Ας δούμε αναλυτικά αυτή την ιδιότυπη λίστα με την "ματιά" της "Times:

50. Ρονάλντο (31 ετών, Μίλαν)

Ναι, ακόμα να παίξει. Και αργά ή γρήγορα η Μίλαν θα αποφασίσει ότι βαρέθηκε να τον περιμένει να βρει τη φόρμα του. Το οποίο πολύ απλά σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί ομάδα να τον "σώσει", πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού. Στοίχημα; Φυσικά. Εάν είσαι όμως ρομαντικός και θυμάσαι ότι παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ της γενιάς του (61 με την εθνική Βραζιλίας και το κοντέρ συνεχίζει να μετράει), δύσκολα θα τον απορρίψεις.

49. Στίβεν Χαντ (27 ετών, Ρέντινγκ)
Σε διαγωνισμούς δημοτικότητας δεν θα βγει σίγουρα πρώτος, όμως ο Ιρλανδός μέσος είναι μία αδιάκοπη σε λειτουργία μηχανή που δεν σταματάει ποτέ να τρέχει. Αυτή τη σεζόν έχει επίσης συνεισφέρει και στον τομέα του σκοραρίσματος. Ίσως να είναι ελκυστικός για ομάδες που επιθυμούν να παρέχουν δυναμισμό στην ομάδα τους.

48. Σεμπάστιαν Πουγκρενιέρ (25 ετών, Νανσί)

Είναι έτοιμος για μεγαλύτερο επίπεδο και αν θέλετε έναν γίγαντα, στόπερ της παλιάς σχολής, είναι μία αξιοπρόσεκτη επιλογή.

47. Γκόραν Πάντεφ (24 ετών, Λάτσιο)

Ένας προικισμένος και μή ατομιστής επιθετικός. Η Λάτσιο αντιμετωπίζει οικονομικικά προβλήματα και σε περίπτωση που της έρθει κάποια καλή οικονομικά πρόταση δεν θα την αρνηθεί.

46. Τιμ Μπορόφσκι (27 ετών, Βέρντερ Βρέμης)
Αυτός ο πανήψυλος μέσος σου δίνει ρυθμό και γκολ. Το συμβόλαιό του λήγει σε 18 μήνες με τον προπονητή του Τόμας Σάαφ να παραδέχεται ότι ενδέχεται να παραχωρηθεί.

45. Αντόνιο Κασάνο (25 ετών, δανεικός στη Σαμπντόρια από τη Ρεάλ Μαδρίτης)
Θα πρέπει να προσεγγιστεί αυτός ο παίκτης με προσοχή... εάν όμως ξεκλειδώσεις την ικανότητά του, θα βρεις έναν από τους πιο χαρισματικούς παίκτες στην Ευρώπη. Η Σαμπντόρια έχει οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Είναι ένα στοίχημα που ενδεχομένως να αξίζεις να το πάρεις.

44. Βίλι Σανιόλ (30 ετών, Μπάγερν Μονάχου)
Δεν είναι συχνό φαινόμενο ένας βετεράνος δεξιός μπακ με 53 συμμετοχές στην Εθνική Γαλλίας να είναι διαθέσιμος, όμως η κόντρα του με τον Ότμαρ Χίτσφλεντ είναι δύσκολο να λήξει. Έχει ακόμα αρκετές καλές σεζόν μπροστά του.

43. Γιόχαν Ελμάντερ (26 ετών, Τουλούζ)
Παίκτης με τεράστια εξέλιξη και αγωνιστική πρόοδο τα δύο τελευταία χρόνια. Ο Ελμάντες είναι ένας μεγάλος, αθλητικός φορ, με μεγάλο ταλέντο. Η Τουλούζ είναι μία ομάδα που πουλάει, και υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες.

42. Μιγκέλ Βελόσο (21 ετών, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας)
Δυναμικός αμυντικός μέσος, στο στυλ του Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος μπορεί να καλύψει επίσης τη θέση του αμυντικού. Είναι ήρεμος, πολυσύνθετος παίκτης, ο οποίος διαβάζει καλά το παιχνίδι. Μην περιμένετε να μείνει στη Μπενφίκα και μετά από το καλοκαίρι.

41. Κριστιάνο Λουκαρέλι (32 ετών, Σαχτάρ Ντόνετσκ)
Ο δεινός φορ προσπαθεί να κάνει συμφωνία με τη Σαχτάρ, να τον δώσει κάπου δανεικό για τους επόμενους έξι μήνες, με την προϋπόθεση ότι θα επιστρέψει για τη σεζόν 2008-09, όπου θα συμμετάσχει η ομάδα του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν ψάχνετε για μία παραγωγή μηχανής τερμάτων σε βραχυπρόθεσμο πολάνο, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος.

40. Ροίστον Ντρέντε (20 ετών, Ρεάλ Μαδρίτης)
Έφτασε στον έβδομο ουρανό, δεν έχει όμως πάρει ευκαιρίες στη Ρεάλ. Πολύ νεαρός για τον ξεγράψουμε, παρόλο που η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να ακούσει προσφορές. Με δεδομένη την ικανότητά του, μπορεί να είναι μία εξαιρετική μεταγραφή για κάποια άλλη ομάδα.

39. Ελάνο (26 ετών, Μάντσεστερ Σίτι)
Όλοι έχουν τιμή τους, και παρά το γεγονός ότι έφτασε μόλις το περασμένο καλοκαίρι στο Μάντσεστερ, πολλές ομάδες είναι έτοιμες να καταθέσουν μεγάλες προτάσεις για τον Βραζιλιάνο μαέστρο. Εάν δεν του δείξει η Σίτι ότι είναι έτοιμη να χτυπήσει τον τίτλο στην Αγγλία τη νέα σεζόν, ίσως ζητήσει ο ίδιος να πάρει μεταγραφή.

38. Χαβιέρ Σαβιόλα (26 ετών, Ρεάλ Μαδρίτης)
Ξεκίνησε με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως δεν έχει πάρει παιχνίδια στη Ρεάλ από τότε που έφτασε στο "Μπερναμπέου" ως ελεύθερος. Ο Σαβιόλα είναι αρκετά νέος για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και η Ρεάλ είναι χαρούμενη να ακούσει προσφορές. Είναι πολύ ακριβός παίκτης για να τον έχεις στην άκρη του πάγκου σου.

37. Κριστοφέρ Σαμπά (23 ετών, Μπλάκμπερν Ρόβερς)
Παρά το γεγονός ότι έχει μακροχρόνιο συμβόλαιο, πολλοί σκάουτς παρακολουθούν τον αμυντικό των "ρόβερς" και δύσκολα θα το εξαντλήσει. Αναμφίβολα το καλύτερο απόκτημα του Μαρκ Χιουζ, έχει βγάλει τα λεφτά του λίρα προς λίρα.

36. Ρικάρντο Κουαρέσμα (24 ετών, Πόρτο)
Έχασε την ευκαιρία που είχε να πετύχει στη Μπαρτσελόνα, αλλά από τότε αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ακραίους στην Ευρώπη. Φοβερός ντριμπέρ που ξέρει πότε να είναι ομαδικός. Η Πόρτο θα ζητήσει πολλά για να τον δώσει.

35. Μάρκο Αμέλια (25 ετών, Λιβόρνο)
Το Νο 2 της Εθνικής Ιταλίας, ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα που παλεύει για την παραμονή της, κάτι που προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Τους τελευταίους 18 μήνες το όνομά του εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Αργά ή γρήγορα θα γίνει και αυτή.

34. Βινσέντ Κομπανί (21 ετών, Αμβούργο)
Οι τραυματισμοί περιόρισαν την εξέλιξή του, όμως είναι μεγάλος, δυνατός, ταχύς και λαμπρός: έχει όλα τα στοιχεία δηλαδή που πρέπει να διαθέτει ένας κεντρικός αμυντικός.

33. Λουκ Μουρ (21 ετών, Άστον Βίλα)
Απέρριψε νέα συμωνία με την ομάδα του τον περασμένο μήνα, και με το συμβόλαιό του να λήγει το 2009 είναι έτοιμος να φύγει. Αξίζει της προσοχής καθώς είναι πολύ νεαρός.

32. Μάριο Γκόμες (22 ετών, Στουτγκάρδη)
Ο ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Γερμανία την περασμένη σεζόν είναι ένας επιθετικός με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Η Στουτγκάρδη θα ήθελε να τον κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο, όμως με την κατάλληλη τιμή, θα τον αφήσουν να φύγει.

31. Τιάγκο (26 ετών, Γιουβέντους)
Δεν έχει κάνει καλή σεζόν μέχρι στιγμής και η Γιουβέντους είναι ανοιχτή σε προτάσεις. Ο Πορτογάλος μέσος μπορεί να είναι ένα κελεπούρι για πολλές ομάδες και έχει ακόμα πολλά χρόνια καλής μπάλας μπροστά του.

30. Όλοφ Μέλμπεργκ (30 ετών, Άστον Βίλα)
Δυνατός και έξυπνος. Ο Μέλμεργκ είναι στην αγορά γιατί το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο. Έχει 79 συμμετοχές με την Εθνική Σουηδίας ενώ διαθέτει εμπειρία 10 χρόνων από τη συμμετοχή του στην Πριμέρα Ντιβισιόν και την Πρέμιερ Λιγκ.

29. Ζοάο Μουτίνιο (21 ετών, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας)
Εξαιρετικός πασέρ και φυσικός ηγέτης που είναι ήδη αρχηγός της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας παρά το νεαρό της ηλικίας του. Η διεισδυτικότητα και η αποφασιστικότητά του ταιριάζουν με την τεχνική και τον ρυθμό που δουλεύει στο γήπεδο.

28. Έβερ Μπανέγκα (19 ετών, μόλις πουλήθηκε από τη Μπόκα στη Βαλένθια για 13,5 εκ.λίρες)
Ίσως το πιο λαμπρό εγχώριο προϊόν της Αργεντινής πριν την παραχώρησή του και χωρίς αμφιβολία ο κορυφαίος παίκτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Under-20. Μοιάζει στο στυλ με τον Αντρέα Πίρλο της Μίλαν.

27. Μιγκέλ Άνχελ Ανγκούλο (30 ετών, Βαλένθια)
Όπως και ο Αλμπέλντα, είδε την πόρτα της εξόδου από το "Μεστάγια". Μην αφήσετε αυτό το γεγονός να σας αποθαρρύνει, είναι ένας πανέξυπνος και ομαδικός ακραίος μέσος, ο οποίος μπορεί να "κάνει τη δουλειά" για κάθε μεγάλη ομάδα. Και σε αντίθεση με άλλους, δεν θα κλάψει εάν δεν είναι στην αρχική 11αδα.

26. Μαντσίνι (27 ετών, Ρόμα)
Ο εξαιρετικά τεχνίτης εξτρέμ έχει ακόμα 18 μήνες συμβόλαιο με τη Ρόμα, κάτι που σημαίνει ότι περιμένει ήδη προτάσεις. Ένας από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχει μοναδική ικανότητα να ξεπερνά τον παίκτη του στο ένας εναντίον ενός.

25. Λαζανά Ντιαρά (22 ετών, Άρσεναλ)
Την τελευταία ημέρα των μετεγγραφών το περασμένο καλοκαίρι πήγε από την Τσέλσι στην Άρσεναλ. Το εντυπωσιακό είναι πως έχει αγωνιστεί σε περισσότερα παιχνίδια της Εθνικής Γαλλίας, απ'ότι της ομάδας του, της Άρσεναλ. Ήδη έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάει σε ομάδα όπου θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, και με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας θεωρείται αναπόφευκτο ότι θα βρεθεί ομάδα...

24. Αλφόνσο Άλβες (26 ετών, Χίρενφεϊν)
Διαρκώς στο μεταγραφικό επίκεντρο το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα. Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Χίρενφεϊν έχει πετύχει 45 τέρματα σε 39 ματς από τότε που πήγε στην Ολλανδία (πρώτος σκόρερ στην περυσινή Eredivisie με 34 τέρματα), ενώ στο 9-0 επί της Χέρακλες τον περασμένο Οκτώβρη πέτυχε επτά τέρματα.

23. Πίτερ Κράουτς (26 ετών, Λίβερπουλ)
Ο Ράφα Μπενίτεθ μιλάει με καλά λόγια για τον Κράουτς, όμως με βάση το χρόνο συμμετοχής που του δίνει δεν φαίνεται να τον αγαπά και πολύ. Με το συμβόλαιό του να λήγει σε 18 μήνες είναι έτοιμος για μεταγραφή, εκτός αν γίνει όπως και ο Ντεφόε: ένας Άγγλος επιθετικός ο οποίος δεν μπορεί να ξεκινάει στην 11αδα της ομάδας του.

22. Ζερεμί Μενές (20 ετών, Μονακό)
Οι συγκρίσεις με τον Ζινεντίν Ζιντάν ίσως να αποτελέσουν βλασφημία σε αυτό το σημείο, έχει όμως όλα τα χαρίσματα για να πετύχει. Ντριμπλέρ και γεννημένος οργανωτής, είναι επίσης και τακτικός σκόρερ που μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία μπροστά. Έχει επίσης δηλώσει δημόσια ότι όνειρεύεται να παίξει στην Άρσεναλ...

21. Κριστιάν Ζαπάτα (21 ετών, Ουντινέζε)
Ο καλύτερος αμυντικός που δεν έχετε (πιθανότατα) ακούσει ακόμα. Ήρεμος αλλά επιβλητικός, με δύναμη και ρυθμό, είναι βασικός στη Serie A από τότε που ήταν έφηβος. Ένας νέος Σολ Κάμπελ ίσως.

20. Γενς Λέμαν (38 Άρσεναλ)
Εντάξει, έχει γεννηθεί στη δεκαετία του 60' και έχει χάσει τη θέση του ως βασικού στην Άρσεναλ. Όμως δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να φτάσει η Γερμανία στα ημιτελικά του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου, και θα είναι ελεύθερος τον Ιούνη. Ποιος θα τον πάρει;

19. Ζερμέν Ντεφόε (25 ετών, Τότεναμ)
Παραδόξως, ξεκίνησε βασικός σε ένα μόνο ματς τη φετινή σεζόν. Στις τελευταίες 3,5 σεζόν έχει πετύχει 35 τέρματα σε μόλις 71 αγώνες που ξεκίνησε ως βασικός. Με το συμβόλαιό του να λήγει το 2009 (και κανένα σημάδι ανανέωσης στον ορίζοντα) είναι έτοιμος για το νέο βήμα.

18. Ντέκο (30 ετών, Μπαρτσελόνα)
Ίσως να έπρεπε να είχε φύγει το περασμένο καλοκαίρι, όμως παραμένει διαθέσιμος στη σωστή τιμή. Ένας φυσικός οργανωτής, ο οποίος είναι εξίσου καλός πέρα από τα επιθετικά και στα αμυντικά του καθήκοντα

17. Ζιλ Μπαρνς (19 ετών, Ντέρμπι Κάουντι)
Όχι, δεν έχουμε δει τί μπορεί πραγματικά να κάνει στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως η Ντέρμπι είναι πρώτο φαβορί για υποβιβασμό και δεν χρειάζεται να περάσει μία χρονιά στην Τσάμπιονσιπ. Διαθέτει τεχνική, φαντασία και αυτοσχεδιασμό στο παιχνίδι, στοιχεία στα οποία υστερούν η πλειονότητα των Άγγλων νεαρών παικτών.

16. Αμάουρι (27 ετών, Παλέρμο)
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των "ροζανέρι" είναι ένας δυνατός, μεγάλος και κινούμενος στόχος που βάζει την ομάδα πάνω απ'όλους και δεν σταματάει ποτέ να τρέχει. Τώρα που απέκτησε και το κοινοτικό διαβατήριο, είναι ακόμα πιο περιζήτητος.

15. Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ (24 ετών, Αμβούργο)
Τον ακολουθούσαν πολύ καλές συστάσεις στα εφηβικά του χρόνια, χρειάστηκε κάποια χρόνια για να κάνει το ξεπέταγμα, όμως τώρα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς μέσους. Έχει ήδη 50 συμμετοχές με την Εθνική Ολλανδίας.

14. Νικολά Ανελκά (28 ετών, Μπόλτον Γουόντερερς)
Έχει παπούτσια και ταξιδεύει... Έχει ήδη αλλάξει επτά ομάδες στην καριέρα του, που θα γίνουν σύντομα οκτώ, με το γεγονός αυτό να είναι απόλυτα φυσιολογικό για έναν επιθετικό που σε όλες τις τελευταίες έξι σεζόν είχε διψήφιο νούμερο τερμάτων σε αγώνες πρωταθλήματος.

13. Άλαν Χάτον (23 ετών, Ρέιντζερς)
Ένας αμυντικός που έχει έφεση στο να προωθείται. Είναι ίσως αυτή τη στιγμή ο καλύτερος Βρετανός ακραίος αμυντικός αυτή τη στιγμή. Εάν ζητήσει μεταγραφή θα είναι δύσκολο για τη Ρέιντζερς να τον κρατήσει.

12. Νταβίντ Αλμπέλντα (30 ετών, Βαλένθια)
Ο προπονητής του, Ρόναλντ Κούμαν, τον κατηγόρησε για τις "ασθένειες" της Βαλένθια, και τον πέταξε εκτός ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι είναι προς παραχώρηση, και μάλιστα σε λογική τιμή. Δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο για έναν παίκτη στην ηλικία του και με 50 παρουσίες στην Εθνική Ισπανίας να είναι διαθέσιμος.

11. Αντριάνο (25 ετών, δανεικός στη Σάο Πάουλο από την Ίντερ)
Πρόβληματα βάρους και αλκοόλ οδήγησαν την Ίντερ στην απόφαση να τον στείλει στη Βραζιλία για να ξαναβρεί τη φόρμα του. Αποτελεί μεγάλο στοίχημα, όμως με δεδομένη την ηλικία του και το γεγονός ότι είναι εν δυνάμη ένας από τους καλύτερους φουνταριστούς στον κόσμο, ίσως να το κάνει να αξίζει.

10. Ούρμπι Εμανουέλσον (21 ετών, Άγιαξ)
Κλασικός επιθετικός φουλ μπακ, που γεμίζει όλη την αριστερή πλευρά. Ο Άγιαξ δεν θέλει να χάσει τόσο αυτόν όσο και τον Μαδούραο, όμως ίσως να μην έχουν άλλη επιλογή αν έρθει μία καλή πρόταση.

9 Ντιντιέ Ντρογκμπά (29 ετών, Τσέλσι)
Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2010, όμως δεν είναι μυστικό ότι θέλει να έχει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και να δει πως θα πάνε τα πράγματα με τον Άβραμ Γκραντ στον πάγκο. Εάν η Τσέλσι βρει τα χρήματα που θέλει, τότε ίσως η πώλησή του να ωφελήσει όλες τις πλευρές.

8. Ντιέγκο (22 ετών, Βέρντερ Βρέμης)
Δεν πέτυχε στην Πόρτο ως έφηβος, όμως τα δύο τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους επιτελικούς μέσους στην Ευρώπη. Δημιουργεί πολλές φάσεις και σκοράρει συχνά για την ομάδα.

7. Τζανλουκα Τζαμπρότα (30 ετών, Μπαρτσελόνα)
Ο μοντέρνος αμυντικός που μπορεί να καλύψει και τα δύο άρκα της άμυνας, δεν έχει μεγάλη συμμετοχή στην ομάδα της Μπαρτσελόνα φέτος. Με το μέλλον του Ράικαρντ αμφίβολλο ίσως κοιτάξει να βρει αλλού την τύχη του.

6. Φρανκ Λάμπαρντ (29 ετών, Τσέλσι)
Όλα εξαρτώνται από το αν θα επεκτείνει το συμβόλαιό συνεργασίας του με την Τσέλσι, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2009. Έχει πει ότι στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσει, και αν δεν έχει επιτευχθεί μέχρι τότε συμφωνία με την ομάδα, τότε θα ψάξει αλλού για δουλειά.

5. Λούκα Μόντριτς (22 ετών, Ντιναμό Ζάγκρεμπ)
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είνα επιβλητικός με την παρουσία του στο χώρο του κέντρου. Σπουδαία προσωπικότητα με ηγετικό ρόλο στο παιχνίδι. Η Ντιναμό έχει προειδοποιήσει πάντως τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ότι ζητάει πολλά για να αφήσει τον παίκτη.

4. Χέντουις Μαντούρο (22 ετών, Άγιαξ)
Ένας αεικίνητος μέσος ο νεαρός Ολλανδός, είναι το ειδος του παίκτη που όλοι οι προπονητές αγαπάνε. Οι άλλες ομάδες... αγαπάνει ότι αρνήθηκε επέκταση του συμβολαίου του και τον ερχόμενο Ιούνη μένει ελεύθερος. Δεν θα μείνει για πολύ.

3. Καρίμ Μπενζεμά (20 ετών, Λιόν)
Με βάση την ηλικία του η τιμή του είναι πολύ υψηλή, όμως αν συνεχίσει να εξελίσσεται, θα εκτοξευτεί ακόμα περισσότερο η τιμή του, Ταχύτατος, ακριβής και με προσωπικότητα είναι το "next best thing" στο γαλλικό ποδόσφαιρο.

2. Ντίμιταρ Μπερμάτοφ (26 ετών, Τότεναμ)
Πολύ χαρισματικός και δεινός σκόρερ, σε αφήνει πάντα με την αίσθηση ότι έχει και άλλες κινήσεις στο ρεπερτόριό του. Η Τότεναμ ίσως να θελησει να τον δώσει (με το... αζημίωτο βέβαια), ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί με τις ομάδες της κορυφής για 1-2 χρόνια ακόμη.

1. Ροναλντίνιο (27 ετών, Μπαρτσελόνα)
Φυσικά, θα κοστίσει κάτι παραπάνω -τόσο για τη μεταγραφή όσο και για την αμοιβή του-, με πολλούς να πιστεύουν μάλιστα ότι έχει αρχίσει να παίρνει την κατιούσα. Όμως ποιος μπορεί να τους πιστέψει βλέποντας τα στατιστικά του, όπου στα 71 τελευταία του ματς ως βασικός σκόραρε 46 φορές, χωρίς να είναι καν επιθετικός!

Απολαύστε τον "μάγο" Ρολαντίνιο σε δράση:



Δείτε το επιθετικό πολυβόλο, που λέγεται Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ:



Το νέο μεγάλο αστέρι-προϊόν της Λιόν, Καρίμ Μπενζεμά:



Άλλο ένα από τα ταλεντα made by Ajax, ο Μαντούρο:



Λούκα Μόντριτς, ο πόθος των... μισών ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ:











































































































































































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ