ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όγιος: "Στόχος η βελτίωση"

Όγιος: "Στόχος η βελτίωση"
Ογιος

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στον αυριανό αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο τεχνικός του Ατρόμητου Γκιγιέρμο Όγιος σε συνέντευξη του που παραχώρησε στην εφημερίδα "Sportday" μίλησε για τη νέα του ομάδα και τον τρόπο δουλειάς του.
" Υπέγραψα για τρία χρόνια. Οργανωθήκαμε για μία δουλειά τριών χρόνων. Είμαστε άνθρωποι που δουλεύουμε πολλές ώρες, γιατί για εμάς το ποδόσφαιρο είναι πάθος. Στόχoς μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Η δουλειά μας έχει διαφορετικά στάδια. Πρώτα τελειώνεις το ένα και μετά πας στο άλλο. Έχουμε φτιάξει το πλάνο μας για την επόμενη χρονιά. Για εμάς το κυριότερο είναι ότι οι παίκτες μας διαθέτουν ότι χρειάζονται για να βελτιωθούν. Είμαστε σε μία καλή διαδρομή και αρχίζει να φαίνεται η δουλειά μας".

Ο ΠΑΟ είναι ο αντίπαλος του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής εκτός έδρας αλλά αυτό δεν φοβίζει τον Αργεντίνο τεχνικό: " Eμείς πάμε για να κερδίσουμε. Πάμε για να θριαμβεύσουμε έστω και αν ο αντίπαλος δεν μας αφήσει. Γνωρίζουμε την δυναμικότητα του αντιπάλου και μας αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του. Ο Ατρόμητος όμως θα ζητήσει τη νίκη".

Η επιλογή της 11άδας σύμφωνα με τον Όγιος γίνεται βάση την ομαδικότητα του παίκτη και πως μπορεί να προσαρμοστεί στο σύνολο: " Στην προετοιμασία βλέπεις ποιοι παίκτες είναι σε καλύτερη φόρμα και μπορούν να αποδόσουν αυτά που θέλει ο προπονητής. Εμείς δίνουμε βάρος στο ανθρώπινο κομμάτι. Κι αυτό για εμάς είναι σημαντικό. Η συλλογική εργασία. Εγώ ποτέ δεν βάζω παίκτη επειδή δεν έπαιξε καλά. Κανείς από τους παίκτες μας δεν ήταν κακός σε ένα ματς. Στόχος είναι να δουλεύουμε ομαδικά και όχι μεμονωμένα".




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ