ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όγιος:"Να νικήσουμε και να...χειροκροτήσουμε"

Όγιος:"Να νικήσουμε και να...χειροκροτήσουμε"
ΟΓΙΟΣ

Ο Ατρόμητος θα τα δώσει όλα για τη νίκη στο παιχνίδι με την Λάρισα όπως τόνισε ο Γκιγιέρμο Όγιος.

Ο Αργεντινός τεχνικός μάλιστα με ξεχωριστό τρόπο, στάθηκε στην επιτυχία της ΑΕΛ επί της Μπλάκμπερν, λέγοντας πιο χαρακτηριστικά:" Είμαστε άνθρωποι ερωτευμένοι με την πρόοδο, γιʼ αυτό πάντα προσπαθούμε να δώσουμε κάτι περισσότερο. Θέλουμε να κερδίσουμε κι αυτό έχουμε βάλει στόχο με τη Λάρισα. Στην Αγγλία (σ.σ. με την Μπλάκμπερν) τη Λάρισα θα την χειροκροτήσουμε. Τώρα όμως θέλουμε να την κερδίσουμε".

Ο προπονητής του Ατρόμητου ακόμη για το παιχνίδι, είπε :"Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, με σκοπό να πάρουμε τη νίκη. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι ο Ατρόμητος δουλεύει με σύγχρονα μέσα και πάντα λέω ότι η ομάδα πρέπει να συνδέεται με τον κόσμο. Ετσι όλοι μαζί θα πάμε ψηλότερα".

"Σαν τους Κινέζους"

Ο Γκιγιέρμο Όγιος ανέφερε ακόμη :"Θέλω να ξέρετε ότι για μένα δεν υπάρχει χρόνος για ηρεμία και ξεκούραση. Είμαστε σαν τους Κινέζους. Αν τους πιέσεις να κάνουν κάτι θα το κάνουν δυο φορές καλύτερο και θα δουλέψουν δυο φορές περισσότερο.

Γιʼ αυτό μη μου ζητάτε να μη δουλεύω. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ζωής μας και όποιος δεν το έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να δουλεύει το μόνο που θα κάνει στη ζωή του είναι να περπατάει. Εγώ όμως ως άνθρωπος θέλω να τρέχω με Φεράρι. Κι εννοώ όχι να οδηγώ, αλλά να τρέχω στο μυαλό και να προοδεύω έτσι".

Συγχαρητήρια για ΑΕΚ

Όσο για το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, είπε:" Θέλω να δώσω τα εύσημα στα παιδιά, γιατί κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Παίξαμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και έχει αξιόλογους παίκτες κι έναν πολύ δυνατό ρυθμό στο παιχνίδι της, γιατί έχει περισσότερα ματς στα πόδια της από ό,τι εμείς. .Προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά η ΑΕΚ μας στρίμωξε.

Είμαστε συνειδητοποιημένοι. Θέλουμε να δίνουμε σε κάθε ματς περισσότερα και να εμβαθύνουμε το παιχνίδι μας. Κι επίσης θέλουμε να παίζουμε πιο δελεαστικό ποδόσφαιρο και σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Ωστόσο γνωρίζουμε τις δυσκολίες.

Σε αυτό το ματς σχηματίστηκαν πέντε διαφορετικά παιχνίδια σε τακτική. Σημασία έχει ότι για 80ʼ η ομάδα μας απέδωσε πολύ καλά, ελέγξαμε την κατάσταση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπήρξε και η κούραση. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ότι προσπαθήσαμε πάρα πολύ απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ".

"Με τη βοήθεια του κόσμου"

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής Σίριο Ολιβάρες, δήλωσε:" Το ματς με την ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν. Ήταν σημαντικό για εμάς που ελέγχαμε το παιχνίδι για ογδόντα λεπτά. Προσπαθούμε να παίζουμε πάντα καλά και τώρα στόχος μας είναι η νίκη επί της Λάρισας με τη βοήθεια του κόσμου".



Αμφίβολος ο Μπότσι Όγιος

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπότσι Όγιος στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Λάρισα στο Περιστέρι. Ο ποδοσφαιριστής της αθηναϊκής ομάδας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον έξω μηριαίο κόνδυλο και η συμμετοχή του στον αγώνα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Την Παρασκευή θα γίνει μία τελευταία προπόνηση το πρωί και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.





















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ