ΟΦΗ

ΟΦΗ: Τρεις επιστροφές ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Μεγιάδο στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό
Ο Μεγιάδο στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό INTIME

Οι Τοράλ, Μεγιάδο και Σηφάκης μετέχουν στην αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (8/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (8/1, 17:15) στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής και ο Νίκος Νιόπλιας έχει τρεις επιστροφές καθώς οι Τοράλ, Μεγιάδο και Σηφάκης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Οι Κρητικοί θα ψάξουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το απόγευμα της Παρασκευής (7/1) έγινε γνωστή η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό (8/1, 17:15) εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία επιστρέφει ο Jon Toral, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ο Miguel Mellado, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί, λόγω της αποβολής του στον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη και ο Βασίλης Σηφάκης, έχοντας αναρρώσει από την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε να συμπεριλάβει τους: Βάτερμαν, Σηφάκη, Πασαλίδη, Σελίμοβιτς, Βούρο, Γιαννούλη, Κοροβέση, Μπαλογιάννη, Νέιρα, Ναμπί, Γκαγιέγκος, Τοράλ, Στάικο, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Λάμπρου, Βαν Ντούινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδη, Γρίβα και Καστάνιος".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ