ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο την Τετάρτη η αποστολή της Άντερλεχτ για τα φιλικά με τους Κρητικούς και τον Παναιτωλικό

Anderlecht's Fabio Silva, right, celebrates with Anderlecht's Francis Amuzu during the Conference League Group B soccer match between Anderlecht and Silkeborg at the Anderlecht Stadium in Brussels, Thursday, Sept. 8, 2022. (AP Photo/Olivier Matthys)
Anderlecht's Fabio Silva, right, celebrates with Anderlecht's Francis Amuzu during the Conference League Group B soccer match between Anderlecht and Silkeborg at the Anderlecht Stadium in Brussels, Thursday, Sept. 8, 2022. (AP Photo/Olivier Matthys) AP

Η αποστολή της Άντερλεχτ αναμένεται την Τετάρτη (30/11) ενόψει των φιλικών της με τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό.

Την Τετάρτη αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο η αποστολή της Άντερλεχτ προκειμένου να κάνει την προετοιμασία της ενόψει της συνέχειας της χρονιάς στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα δώσει δύο φιλικά ματς με τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι η Άντερλεχτ επέλεξε την Κρήτη και το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο για το χειμερινό καμπ προετοιμασίας της από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 7 Δεκεμβρίου.

Η κορυφαία ομάδα στην ιστορία του Βελγίου με 34 πρωταθλήματα, 9 κύπελλα και 13 σούπερ καπ, αλλά και συνάμα μια από τις πιο δημοφιλείς ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με σταθερή παρουσία στις διεθνείς διοργανώσεις θα βρεθεί στο Ηράκλειο και θα προπονείται καθημερινά στο ανακαινισμένο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με τρία νέα γήπεδα φυσικού, υβριδικού και συνθετικού χλοοτάπητα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κρήτη, στο πλαίσιο του “Cretan Camp” θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», το Σάββατο 3/12 με αντίπαλο τον ΟΦΗ (19:00) και την Τρίτη 6/12 (15:00) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Είναι η πρώτη φορά που μια από τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου επιλέγει την Ελλάδα για το χειμερινό camp προετοιμασίας της, επισφραγίζοντας το υψηλότατο επίπεδο των εγκαταστάσεων του Β.Α.Κ. που αναβαθμίστηκαν από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με την αρωγή της Περιφέρειας της Κρήτης".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ