ΟΦΗ

ΟΦΗ: Στο χειρουργείο ο Χουάν Νέιρα

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ËÁÌÉÁ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ËÁÌÉÁ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, Χουάν Νέιρα, θα μπει το μεσημέρι της Δευτέρας στο χειρουργείο, καθώς οι πόνοι στο αριστερό του γόνατο δεν υποχωρούν.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε πως ο Χουάν Νέιρα θα μπει το μεσημέρι της Δευτέρας (5/10) στο χειρουργείο. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός των Κρητικών, θα υποβληθεί στις 2 μ.μ. σε αρθροσκόπηση αριστερού γόνατος, στο "Ασκληπιείον Κρήτης", από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Αργεντινός επιθετικός το τελευταίο διάστημα αισθανόταν ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο και κρίθηκε απαραίτητη η εσπευσμένη είσοδός του στο χειρουργείο, προκειμένου να επιστρέψει άμεσα στην ενεργό δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε αρθροσκόπηση αριστερού γόνατος θα υποβληθεί σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι ο Χουάν Νέιρα, στο “Ασκληπιείον Κρήτης”, από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αισθανόταν πόνους στο συγκεκριμένο σημείο και μετά από μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, αποφασίστηκε να μπει άμεσα στο χειρουργείο για να γίνει καθαρισμός στο γόνατό του, με σκοπό να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη δράση".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ