STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ-Πανθρακικός 4-3

ΟΦΗ-Πανθρακικός 4-3
Πόποβιτς

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι ο ΟΦΗ ήταν ο νικητής της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανθρακικό με 4-3!

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ματζουράκης: Μάλαρτζ, Μπαρκαουάν, Σίμιτς (Ρουμπάκης 85'), Πόποβιτς, Σταυρακάκης, Μπερτίν, Σφακιανάκης, Δημούτσος (70' Στόλιτσα), Μπεθάρες, Μονιάκης, Γκρέμπερ.

Φερέρα: Βρονταράς, Ζαπρόπουλος, Ρομπίνιο, Ριέρα (Ματάις 71'), Κλεμάν, Κανωτίδης, Βιντάλ (Πόνσε 84'), Ολίσε, Βελάσκο, Κωνσταντινίδης (Μπεβέκουα 91'), Ντιαλό.

Κίτρινες: Βελάσκο (19' Πανθρακικός), Μπεθάρες (20' ΟΦΗ), Μπερτίν (34' ΟΦΗ), Κανωτίδης (40' Πανθρακικός), Σφακιανάκης (53' ΟΦΗ). Ρομπίονο (59' Πανθρακικός), Μπαρκαουάν (5' ΟΦΗ), Πόποβιτς (ΟΦΗ 91'), Μάλαρτζ (88' ΟΦΗ).

Κόκκινες:
Με μια ματιά
Το παιχνίδι μοιάζει αδιάφορο αφού η βαθμολογική θέση του ΟΦΗ είναι πολύ άσχημη και μόνο με θαύμα μπορεί να ελπίζει στην παραμονή του στην πρώτη κατηγορία.

Από την πλευρά του ο Πανθρακικός μετά το διπλό μέσα στην έδρα του Πανσερραϊκού έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην SuperLeague, και μόνο αν γίνουν απίστευτα πράγματα μπορεί να αλλάξει κάτι.

Ο Ματζουράκης ξεκίνησε το ματς πολύ επιθετικά καθώς θέλει την νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες παραμονής, ενώ από την πλευρά του ο Εμίλιο Φερέρα επανέφερε τον Ρομπίνιο στο κέντρο της άμυνας και κράτησε τον Βελάσκο στο δεξί άκρο.

Στην πρώτη επίσκεψη του Πανθρακικού προς την περιοχή του ΟΦΗ η ομάδα της Κομοτηνής ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Κανωτίδη στο 6'. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής επιχείρησε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Μάλαρτζ, με την μπάλα να χτυπάει στα σώματα των αμυντικών και να μπαίνει γκολ κάνοντας έτσι το 0-1.

Οι κρητικοί απάντησαν αμέσως αφού στο 10ο λεπτό ο Σφακιανάκης πέρασε πολύ ωραία κάθετη μπαλιά στον Πόποβιτς ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ και έγραψε το 1-1 με ένα πανέμορφο γκολ. Πλέον ο Πόποβιτς είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μετά την φυγή του Ν' Ντόι.

Το ματς έχει πάρει πραγματικά φωτιά. Οι δυο ομάδες σε κάθε ευκαιρία που κάνουν πετυχαίνουν και γκολ, ακριβώς ότι έγινε και στο 13', όταν ο Ριέρα μπήκε μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-2.

Αυτό που συμβαίνει στο ματς δεν έχει προηγούμενο. Λίγα λεπτά μετά το 1-2 του Πανθρακικού η ομάδα της Κρήτης κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς, με τον Μπαρκαουάν να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Βρονταρά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς, και να γράφει το 2-2 στο 18'.

Στο διάστημα 20' – 25' μπορεί να μην μπήκαν γκολ, όμως έγιναν δυο σημαντικές ευκαιρίες για την κάθε ομάδα. Στο 20' ο ΟΦΗ είχε μια καλή στιγμή με τον Πόποβιτς που βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και βγήκε άουτ.

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 25' ήταν η σειρά του Πανθρακικού να χάσει ευκαιρία με τον Βιντάλ, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και βρέθηκε απέναντι από τον Μάλαρτζ όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Μετά τα τέσσερα γκολ ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει αισθητά. Οι παίκτες τόσο του ΟΦΗ όσο και του Πανθρακικού δεν δημιουργούν ευκαιρίες, ενώ τα σκληρά μαρκαρίσματα όσο περνάει η ώρα γίνονται όλο και πιο πολλά.

Στο 43' ο Βιντάλ έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν και μπήκε μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ και βρέθηκε απέναντι από τον Μάλαρτζ. Το πλασέ του εξουδετέρωσε ο Πολωνός τερματοφύλακας όμως στην συνέχεια της φάσης ο Βιντάλ έκανε νέο πλασέ με τον Σφακιανάκη να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς να έχει καμία σχέση με το πρώτο, καθώς οι δυο ομάδες μοιάζουν να μην έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο. Εκτός από μια κίτρινη κάρτα στον Σφακιανάκη στο 53' τίποτε άλλο δεν έχει συμβεί στο ματς.

Η πρώτη φάση του αγώνα στο δεύτερο μέρος έμελλε να είναι και γκολ. Ο Μονιάκης πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο από τα αριστερά και έκανε την σέντρα, με τον Σφακιανάκη να κάνει κεφαλιά ”ψαράκι” και να γράφει το 3-2 για τους Κρητικούς στο 59'.

Ο Ντιαλό στο 65' πέρασε από τα αριστερά όποιον βρήκε μπροστά του και σέντραρε μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ, με τον Κωνσταντινίδη να κάνει το 3-3. Οι αμυντικοί του ΟΦΗ έχουν πολλά νεύρα καθώς δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα.

Το ματς έχει φτάσει στο 80' και οι δυο ομάδες πέραν των δυο γκολ δεν έχουν δημιουργήσει κάποια ευκαιρία μπροστά από τις δυο εστίες.

Το έχουν μέσα τους στο συγκεκριμένο ματς οι δυο ομάδες ότι ευκαιρία δημιουργούν να μετατρέπεται σε γκολ. Ο ΟΦΗ πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 84' με τον Σφακιανάκη να σουτάρει δυνατά έξω από την μεγάλη περιοχή και να κάνει το 4-3.

Το ματς τελείωσε με τον ΟΦΗ να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, καθώς και οι δυο ομάδες είχαν την ευκαιρία να πάρουν την νίκη.
Συνέντευξη Τύπου
Γιάννης Μαντζουράκης (προπονητής ΟΦΗ): "Πετύχαμε μία νίκη ύστερα από πολύ καιρό. Δεν ξέρω τι αντίκρισμα έχει, αλλά σαφώς έφερε ικανοποίηση στους παίκτες μου, γιατί είναι κάτι σπάνιο για τον ΟΦΗ φέτος. Παλέψαμε με επιμονή και πήραμε δίκαια τη νίκη, η οποία σίγουρα θα μας βοηθήσει ψυχολογικά".



Εμίλιο Φερέρα (προπονητής Πανθρακικού): "Οταν μία ομάδα πετυχαίνει τρία γκολ μακριά από την έδρα της, πρέπει να παίρνει τη νίκη. Η άμυνά μας σήμερα (22/3) είχε κακή συμπεριφορά και στα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε και με τέτοια άμυνα δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Επιθετικά τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ και να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι".
Όλα τα λεφτά...
Τι άλλο... το ματς. Όταν ένας αγώνας τελειώνει με σκορ 4-3 είναι η χαρά του θεατή. Ωραίο θέαμα και πολλά τέρματα, ότι θέλει δηλαδή κανείς για να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τι άλλο.... το ματς. Μπορεί να είναι όλα τα λεφτά να μπαίνουν πολλά γκολ σε ένα αγώνα, αλλά αυτό σημαίνει ότι οι άμυνες των δυο ομάδων ήταν.. “καφενεία”. Αν δει κανείς πως μπήκαν τα γκολ πραγματικά θα βάλει τα γέλια.
To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: Παγκρήτιο
Διαιτητής: Πολατιάν (Πέλλας)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Κοζάνης), Ευθυμιάδης (Πιερίας)

Η 11άδα των γηπεδούχων
Ματζουράκης: Μάλαρτζ, Μπαρκαουάν, Σίμιτς, Πόποβιτς, Σταυρακάκης, Μπερτίν, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μπεθάρες, Μονιάκης, Γκρέμπερ.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Φερέρα: Βρονταράς, Ζαπρόπουλος, Ρομπίνιο, Ριέρα, Κλεμάν, Κανωτίδης, Βιντάλ, Ολίσε, Βελάσκο, Κωνσταντινίδης, Ντιαλό.
1' Έναρξη αγώνα
6' Γκολ Πανθρακικός
O Κανωτίδης με μακρινό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Μάλαρτζ έκανε το 0-1.
10' Γκολ ΟΦΗ
Ωραία μπαλιά του Σφακιανάκη στον Πόποβιτς ο οποίος έκανε το σου και έγραψε το 1-1.
15' Γκολ Πανθρακικός
Πολύ όμορφο τέρμα από τον Ριέρα που μπήκε μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ και με πλασέ έγραψε το 1-2.
18' Γκολ ΟΦΗ
Ο Πόποβιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπαρκαουάν με κεφαλιά έκανε το 2-2.
19' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός
Κίτρινη κάρτα στον Βελάσκο
20' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ
Κίτρινη κάρτα στον Μπεθάρες
23' Ευκαιρία ΟΦΗ
Σουτ του Πόποβιτς με την μπάλα να κοντράρει πάνω στα σώματα και να βγαινει αουτ.
25' Ευκαιρία Πανθρακικός
Ο Βιντάλ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και βρέθηκε απέναντι από τον Μάλαρτζ, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει και έμεινε το 2-2.
34' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ
Κίτρινη κάρτα στον Μπερτίν
40' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός
Κίτρινη κάρτα στον Κανωτίδη
43' Ευκαιρία Πανθρακικός
Πλασέ του Βιντάλ μέσα από την περιοχή του ΟΦΗ, με τον Μάλαρτζ εξουδετερωμένο, με τον Σφακιανάκη να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
58' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός
Κίτρινη κάρτα στον Ρομπίνιο
58' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ
Κίτρινη κάρτα στον Μπαρκαουάν
59' Γκολ ΟΦΗ
Προβάδισμα για την ομάδα του ΟΦΗ με τον Σφακιανάκη να κάνει κεφαλιά "ψαράκι" και να γράφει το 3-2.
61' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ
Κίτρινη κάρτα στον Σφακιανάκη
65' Γκολ Πανθρακικός
Ο Ντιαλό σέντραρε από τα αριστερά και ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά έκανε το 3-3.
70' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Στόλιτσα μέσα στην θέση του Δημούτσου
71' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ματάις μέσα στην θέση του Ριέρα
82' Γκολ ΟΦΗ
Δυνατό σουτ του Σφακιανάκη έξω από την μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού και 4-3.
84' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Βιντάλ έξω Πόνσε στην θέση του.
85' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ρουμπάκης στην θέση του Σίμιτς
89' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ
Κίτρινη κάρτα στον Μάλαρτζ
90' Λήξη αγώνα
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης






































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ