STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2: Οι Αγρινιώτες άλωσαν το Γεντί Κουλέ με Καρέλη και Κολοβό

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 4η αγωνιστική της Super League. Ο Καρέλης άνοιξε το σκορ στο 14', ισοφάρισε ο Μπαλογιάννης στο 42' και ο Κολοβός στο 76' πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Ο Παναιτωλικός πήρε την δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και για να φτάσουν στους επτά πόντους, ενώ στους τρεις έμειναν οι Κρητικοί. Ο Καρέλης άνοιξε το σκορ στο 14' για να ισοφαρίσει ο Μπαλογιάννης στο 42'.

Τον νικητήριο γκολ για τους Αγρινιώτες πέτυχε ο Δημήτρης Κολοβός στο 76ο λεπτό. Ο παίκτης του Παναιτωλικού έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής, έκανε το σουτ εκτός περιοχής και την έστειλε με εντυπωσιακό τρόπο στα δίχτυα.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2: Οι Αγρινιώτες άλωσαν το Γεντί Κουλέ με Καρέλη και Κολοβό

Ο Παναιτωλικός είχε διπλή χαμένη στιγμή στο 10ο λεπτό, ενώ στο 14' ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο παιχνίδι. Ο Ντίας έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Καρέλη και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ στη συνέχεια κράτησε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός. Στο 35ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Ο Ντίκο ξέφυγε από τον Λάρσον, βρέθηκε απέναντι από τον Γιάννη Ανέστη, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Τελικά η ισοφάριση για τους Κρητικούς ήρθε στο 42ο λεπτό. Ο Μπαλογιάννης εξαπέλυσε φοβερή βολίδα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε. Ο ΟΦΗ μάλιστα είχε τρεις τελικές με τον Ντίκο, τον Μπαλογιάννη και τον Θοράρινσον κατά σειρά. Στο 63' οι Αγρινιώτες απάντησαν με τον Χατζηθεοδωρίδη. Οι Κρητικοί είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν αξιοποίησαν τις στιγμές που τους παρουσιάστηκαν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν υπομονετικοί και στο φινάλε πανηγύρισαν το τρίποντο με τον Κολοβό.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2: Οι Αγρινιώτες άλωσαν το Γεντί Κουλέ με Καρέλη και Κολοβό


ΟΦΗ: Στίβενς, Πασαλίδης (57' Γιοχού), Βούρος, Διαμαντή, Μπαλογιάννης, Μαρινάκης (69' Καμάου), Τοράρινσον (78' Αποστολάκης), Ντιουσέ, Στάικος, Μπουζούκης (78' Θεοδωσουλάκης), Ντίκο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (78' Μάρτενσον), Ντίας (80' Φλόρες), Ντουάρτε, Σενγκέλια (69' Νταγκό), Μόρσεϊ (68' Κολοβός), Καρέλης (78' Σίλβα).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ