ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ο Μπαλογιάννης τσεκάρεται από ολλανδικές ομάδες

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης
Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης INTIME SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης φαντάζει δύσκολο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 έχει μπει στο στόχαστρο ολλανδικών συλλόγων.

Ύστερα από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη τριετία με τη φανέλα του ΟΦΗ, ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Κρητικούς. Το συμβόλαιο του 24χρονου μέσου ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και όπως ανέφερε και ο CEO του συλλόγου, Μηνάς Λυσάνδρου δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Μπαλογιάννης, που έχει την ικανότητα να αγωνίζεται σε παραπάνω από μία θέσεις, πραγματοποίησε 24 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, με ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ συνολικά με τον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε 71 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ΟΦΗ βοήθησε τον Μπαλογιάννη να ξεχωρίσει και να αναδείξει το ταλέντο του, επομένως είναι δεδομένο πως θα προκύψει ενδιαφέρον ομάδων τόσο από την Ελλάδα όσο κι από το εξωτερικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ολλανδικοί σύλλογοι εξετάζουν την περίπτωσή του. Θυμίζουμε πως πέρυσι υπήρξε ενδιαφέρον από τη Χέρενφεν για την απόκτησή του, αλλά το "φλερτ" δεν προχώρησε, με τον Μπαλογιάννη να παραμένει κάτοικος Ηρακλείου. Ωστόσο, πλέον, ως ελεύθερος, τα δεδομένα είναι σίγουρα διαφορετικά.

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ