ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ο Λυσάνδρου απάντησε για τα "καυτά" ζητήματα της νέας σεζόν, συμφωνία με την COSMOTE TV για δύο χρόνια

ΟΦΗ: Ο Λυσάνδρου απάντησε για τα "καυτά" ζητήματα της νέας σεζόν, συμφωνία με την COSMOTE TV για δύο χρόνια

Ο CEO της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου, σε συνομιλία του με τους ρεπόρτερ της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε στα ανοιχτά ζητήματα ενόψει της νέας σεζόν. Συμφωνία με την COSMOTE TV για τα επόμενα δύο έτη.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου, συνομίλησε με τους ρεπόρτερ της κρητικής ομάδας στο Ηράκλειο και απάντησε για όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν στην ομάδα.

Όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι τόνισε πως ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για τον Άντριαν Ριέρα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Αστέρα, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Επιπλέον, ανέφερε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Χρήστο Μανδά από ομάδες του εξωτερικού και μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του. Αναφορικά με τους Μπαλογιάννη και Διαμαντή, υπάρχουν συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές για ανανέωση συνεργασίας, αλλά δύσκολα θα συνεχίσουν με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ο Λυσάνδρου αναφέρθηκε στο ζήτημα του τεχνικού διευθυντή τονίζοντας πως δεν θα προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, κάτι που σημαίνει ότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στον σχεδιασμό.

Τέλος, ο CEO της ΠΑΕ ΟΦΗ αποκάλυψε πως η συνεργασία των Κρητικών με την COSMOTE TV θα συνεχιστεί για ακόμη δύο έτη.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ