ΟΦΗ

ΟΦΗ: "Να μην επιτρέψουμε στους λίγους να στερήσουν το γήπεδο από τους πολλούς"

Το Γεντί Κουλέ
Το Γεντί Κουλέ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση την Παρασκευή (5/7) μέσα από την οποία ζητά από τον κόσμο τη συμμόρφωση με όλους τους κανόνες στο γήπεδο ενόψει της νέας σεζόν.

Μέσω ανακοίνωσης ο ΟΦΗ ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το νέο νομικό πλαίσιο του αθλητικού νόμου, να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς για να μην υπάρξουν συνέπειες που θα επηρεάσουν την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

"Το νέο, πολύ αυστηρό νομικό πλαίσιο του αθλητικού νόμου απαιτεί τη συμμόρφωση όλων στους κανόνες, προκειμένου να προστατεύσουμε το “σπίτι” μας και για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν ο κόσμος του ΟΦΗ να αποτελέσει τον 12ο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα με τις πράξεις μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επαναληφθούν συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του γηπέδου μας.

Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, όλα τα γήπεδα πλέον ελέγχονται από σύστημα καμερών ασφαλείας, γι’ αυτό και τα μέτρα πρόληψης θα είναι αυστηρά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι κυρώσεις που θα υπάρξουν απ’ την ομάδα μας θα είναι ακόμα πιο αυστηρές σε όσους δε συμμορφώνονται με τους κανόνες και δε σέβονται το συντριπτικό ποσοστό των φιλάθλων μας.

Γνωρίζοντας όλοι τις ιδιαιτερότητες του γηπέδου μας θα πρέπει όλοι μαζί να προστατεύσουμε τον ΟΦΗ και το “σπίτι” μας. Να μην επιτρέψουμε στους λίγους και σε μεμονωμένα περιστατικά να στερήσουν το γήπεδο από τους πολλούς".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ