ΟΦΗ

ΟΦΗ μεταγραφές: Ανακοίνωσε Τοράρινσον για δύο χρόνια

ΟΦΗ μεταγραφές: Ανακοίνωσε Τοράρινσον για δύο χρόνια
OFI FC

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκούντμουντουρ Τοράρινσον, με τον 30χρονο αμυντικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και με τη βούλα ο Γκούντμουντουρ Τοράρινσον. Ο σύλλογος του Ηρακλείου ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών η οποία είναι διάρκεια δύο ετών.

Ο 30χρονος αμυντικός είναι διεθνής με την Ισλανδία, ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Gudmundur Thórarinsson, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας δύο ετών.

Ο 30χρονος αμυντικός, γεννήθηκε στην πόλη Selfoss της Ισλανδίας στις 15 Απριλίου 1992. Προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της UMF Selfoss, εντάχθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας τον Μάιο του 2010, μετρώντας 16 εμφανίσεις.

Τον Φεβρουάριο του 2011 αποκτήθηκε από την ÍBV (46 αναμετρήσεις, δυο γκολ), ενώ δυο χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Νορβηγία για λογαριασμό της Sarpsborg 08, με την οποία μέτρησε συνολικά 68 εμφανίσεις, 10 γκολ και 14 ασίστ).

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Δανία και η Nordsjaelland (36 αγώνες, 1 γκολ, 4 ασίστ). Τον Μάρτιο του 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό της Rosenborg, στην οποία παρέμεινε για ένα έτος, διάστημα κατά το οποίο αγωνίστηκε σε 30 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας δυο γκολ.

Τον Φεβρουάριο του 2017 επέστρεψε στην Σουηδία για την IFK Norrköping, τα χρώματα της οποίας φόρεσε σε 98 αγώνες, μετρώντας τέσσερα γκολ και 16 ασίστ.

Τον Ιανουάριο του 2020 αποκτήθηκε από την New York City, αγωνιζόμενος σε 49 αναμετρήσεις, με δυο γκολ και πέντε ασίστ.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο ανήκε στην Aalborg BK, με την οποία αγωνίστηκε έξι φορές.

Ο Gudmundur Thórarinsson έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες U17 (5 συμμετοχές), U19 (13 συμμετοχές, 3 γκολ), U21 (13 συμμετοχές) αλλά και την εθνική ανδρών της Ισλανδίας (12 συμμετοχές).

“Gudi”, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!"

TAGS ΟΦΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ