ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με Τσιλιανίδη και Ντε Γκουζμάν κόντρα στον Ιωνικό

Ο Κόσμας Τσιλιανίδης με τη φανέλα του ΟΦΗ
Ο Κόσμας Τσιλιανίδης με τη φανέλα του ΟΦΗ INTIME

Ο Νίκος Νιόπλιας πήρε στην αποστολή τον Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή του ΟΦΗ για πρώτη φορά μετά την πολύμηνη απουσία του, λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη. Επέστρεψε και ο Ντε Γκουζμάν.

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ιωνικό στο Γεντί Κουλέ για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten και ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (27/11) προπόνησης την αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα της Νίκαιας.

Στην αποστολή επέστρεψε μετά από αρκετό διάστημα ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη, όπως και ο Ντε Γκουζμάν. Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαννούλης, Νέιρα, Ουές και Ντουρμισάι.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Ναμπί, Γκαγιέγκος, Τοράλ, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Λάμπρου, Φαν Ντούινεν, Καμάου, Τσιλιανίδης, Γιάννου, Καστάνιος.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ