ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με Διαμαντή κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Διαμαντής στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ για τη Super League Interwetten.
Ο Διαμαντής στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Τον Διαμαντή συμπεριλαμβάνει η αποστολή του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (12/1, 17:15, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) που είχε αναβληθεί για την 13η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Την Τετάρτη (12/1, 17:15, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Απόλλωνα για το αναβληθέν παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν την αποστολή τους.

Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια είναι ξανά ο Αποστόλης Διαμαντής. Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι Μαρινάκης και Μεγιάδο, καθώς υπολογίζονται μόνο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (15/1, 19:30). Οι δύο τους δεν θα αγωνιστούν λόγω καρτών στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Λυμπεράκης, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Διαμαντής, Καμάου, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Βούρος, Ντουρμισάι, Γκαγέγκος, Τοράλ, Γρίβας, Σελίμοβιτς.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει στις 18:30 το απόγευμα από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα, όπου θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή (14/1), πραγματοποιώντας δυο προπονήσεις στην Νέα Σμύρνη. Την Παρασκευή το απόγευμα θα πετάξει για την Θεσσαλονίκη, ενώ η επιστροφή στο Ηράκλειο θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου (15/1), μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ