ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Μάλτας

Οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Μάλτας
Εξέδραεθνικης

Ανακοίνωση για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο για τον αγώνα-φιέστα της Εθνικής ομάδας με αντίπαλο την Μάλτα, εξέδωσε η ΕΠΟ.

Σε αυτήν πιο χαρακτηριστικά αναφέρεται:" Ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη της Μάλτας για την προκριματική φάση του EURO 2008, το Σάββατο 17/11/2007 και ώρα 21:30 στο ΟΑΚΑ, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει τα εξής:

-Για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων, οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να βρίσκονται στο στάδιο τουλάχιστον δυόμισι (2,5) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Κάθε καθυστέρηση που θα παρατηρηθεί στην προσέλευση των θεατών θα έχει επιπτώσεις στην έγκαιρη είσοδό τους στο γήπεδο.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριο και μόνο. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και να έχουν συμπληρώσει στην ειδική θέση του εισιτηρίου τα στοιχεία που ζητούνται. Χωρίς την ταυτοποίηση των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο.

-Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ΄ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων. -Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30.

-Οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την είσοδο των θεατών στο στάδιο θα είναι εξαιρετικά αυστηροί. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο. -

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέλθουν από την Πύλη Α.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΛΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Το Σάββατο 17/11/2007, ημέρα του αγώνα, η διάθεση των εισιτηρίων στα σημεία πώλησης εκτός του σταθμού «Ειρήνη» του Ο.Α.Κ.Α (γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης, πλατεία Κοραή), θα γίνεται από τις 10:00 έως τις 14:00.

Το Σάββατο 17/11/2007 από το εκδοτήριο του σταθμού «Ειρήνη» του Ο.Α.Κ.Α και τα εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν στο χώρο της Ολυμπιακής Φλόγας και την πλευρά της Λεωφόρου Κύμης, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τις 10:00 έως τις 21:30.

Σημειώνεται ότι για την αγορά των εισιτηρίων απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 και 25 ευρώ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ON LINE ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η παραλαβή των εισιτηρίων που προαγοράστηκαν μέσω του epo.gr θα γίνει ως ακολούθως: -Για όσους φιλάθλους επέλεξαν τη διαδικασία παραλαβής μέσω courier έχει γίνει ήδη η σχετική αποστολή στις διευθύνσεις που δήλωσαν κατά την προαγορά των εισιτηρίων.

-Για όσους φιλάθλους δεν επέλεξαν τη διαδικασία παραλαβής μέσω courier ανακοινώνεται ότι θα μπορούν να τα παραλάβουν από ειδικό εκδοτήριο που θα λειτουργήσει στον σταθμό «Ειρήνη» του Ο.Α.Κ.Α το Σάββατο 17/11/2007 (ώρες 10:00-20:30). Η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για την παραλαβή των εισιτηρίων είναι απολύτως απαραίτητη.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η είσοδος για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στο Ολυμπιακό Στάδιο θα γίνεται με την επίδειξη του εισιτηρίου αγώνα που τους έχει ήδη αποσταλεί στις διευθύνσεις που έχουν δηλώσει και όχι με την επίδειξη της κάρτας του εισιτηρίου διαρκείας, που χρησιμοποιούσαν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», οι οποίες δεν θα ισχύσουν.

- Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Α΄ κατηγορίας για το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (θύρες 30, 31, 33) θα εισέλθουν στο Ολυμπιακό Στάδιο στη Θύρα 29α, από όπου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα. - Οι κάτοχοι κατηγορίας Β (θύρες 14, 15) θα εισέλθουν στη θύρα 9.

- Οι κάτοχοι κατηγορίας Γ (θύρες 12,16,17) θα εισέλθουν στη θύρα 7.

- Οι κάτοχοι κατηγορίας Δ (θύρες 19 έως 24) θα εισέλθουν στις θύρες 1 και 3.

Το Σάββατο 17/11/2007 οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να μαθαίνουν πληροφορίες από το γραφείο πληροφοριών που θα λειτουργήσει στον σταθμό «Ειρήνη» του Ο.Α.Κ.Α (18:00-21:30)".





































TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ