ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οδηγίες για το ματς με τον ΠΑΟΚ: "Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει"

EUROPA LEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ενημέρωση για τις απαγορεύσεις βάσει νόμου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ (21/4, 20:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο κατάμεστο Καραϊσκάκης για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με ενημέρωσή της αναφέρεται στις απαγορεύσεις που ισχύουν βάσει του ισχύοντα αθλητικού νόμου.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

"ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ"

  • Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον:
  • Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα , για οποιοδήποτε λόγο .
  • Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.
  • Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).
  • Όσοι βρεθούν από την Αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ.
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ