ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Όχι" της Ανόρθωσης για Σόσιν

"Όχι" της Ανόρθωσης για Σόσιν
Σόσιν

Αρνητική η απάντηση της Ανόρθωσης στην πρόταση του Πανιωνίου για την απόκτηση του Λούκας Σόσιν

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν και δημοσιεύματα στην Κύπρο, οι "κυανέρυθροι" έκαναν κρούση για τον 31χρονο επιθετικό στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια.
O Πολωνός φορ δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του και μάλιστα στο ξεκίνημα της χειμερινής περιόδου,υπήρξαν ξανά σενάρια που τον έφεραν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Πανιωνίου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης επιβεβαιώνει την πρόταση των "κυανέρυθρων", επισημαίνοντας ωστόσο ότι αυτή δεν έγινε αποδεκτή. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

" Λόγω έντονης φημολογίας και δημοσιευμάτων η Ανόρθωση επιθυμεί να τονίσει ότι έγινε πρόταση από την ΠΑΕ Πανιώνιος για τον Λούκας Σόσιν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας αξιολόγησε την πρόταση αλλά για λόγους που άπτονται των συμφερόντων του Σωματείου μας, αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον Σόσιν. Η απόφαση της διοίκησης βρίσκει σύμφωνο και τον ποδοσφαιριστή που επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση".



Με Εστογιανόφ κόντρα στον Πανθρακικό

Στα αγωνιστικά με τον Φαμπιάν Εστογιανόφ στην σύνθεση του θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη, έχοντας ως στόχο τη νίκη για να μείνει σε τροχιά πλέι οφ.

Ο Ουρουγουανός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του Γιώτη Σταματόπουλου. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Ρεκόμπα και Κοντοές, ενώ το ντεμπούτο του δεν αποκλείεται να κάνει ο Κροάτης μέσος, Νταβόρ Κούκετς.

Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να βρίσκεται ο Λάτκα. Αναλυτικά οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή είναι οι: Κρέσιτς, Ανδριόλας, Μανιάτης, Μπερτέ, Λάτκα, Σκούφαλης, Κοιλιάρας, Αντερσον, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Ντελούρα, Μαϊστόροβιτς, Μπάρκογλου, Λάνγκαμπ, Τζαβέλας και Κούκετς.












TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ