ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Όχι" στην Ντόρτμουντ που ζήτησε τον Σιώπη

"Όχι" στην Ντόρτμουντ που ζήτησε τον Σιώπη
INTIME SPORTS

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζήτησε δανεικό τον Μανώλη Σιώπη για μια σεζόν με οψιόν αγοράς στο 1 εκ. ευρώ αλλά συνάντησε την άρνηση του Ολυμπιακού. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν οι Γερμανοί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay" η φιναλίστ του Champions League, Μπορούσια Ντόρτμουντ, κινήθηκε για την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη από τον Ολυμπιακό αλλά βρήκε κλειστή την πόρτα των ερυθρολεύκων.

Σκάουτερς της γερμανικής ομάδας σχημάτισαν πολύ καλή γνώμη για τον 19χρονο αμυντικό μέσο και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου προσέγγισαν τους Νταμπλούχους Ελλάδας καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση του.

Η Ντόρτμουντ ήθελε τον Σιώπη ένα χρόνο δανεικό και με οψιόν αγοράς ύψους 1 εκ. ευρώ εφόσον έμενε ικανοποιημένη από τον παίκτη.

Οι Γερμανοί προόριζαν τον Έλληνα άσο για την δεύτερη ομάδα τους (αγωνίζεται στην 3η κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας), με σκοπό να τσεκάρουν τις δυνατότητες του ώστε να αποφασίσουν αν αξίζει να επενδύσουν επάνω του ή όχι.

Ο Ολυμπιακός δεν συζήτησε το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Μανώλη Σιώπη, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, δεν αποκλείεται η Ντόρτμουντ να επανέλθει με νέα πρόταση για τον 19χρονο ανασταλτικό μέσο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ