ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Ζουνίνιο προειδοποίησε τον Ρονάλντο για τον Γκαρσία: "Ο χειρότερος χαρακτήρας που έχω γνωρίσει"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην παρουσίασή του από την Αλ Νασρ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην παρουσίασή του από την Αλ Νασρ © 2023 AMR NABIL / AP IMAGES

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, θέλησε να προειδοποιήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον χαρακτήρα του νέου του προπονητή στην Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρδία, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για τη χειρότερη συνεργασία στην καριέρα του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παίκτης της Αλ Νασρ και όλοι πλέον μετρούν αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο βέβαια παραμένει άγνωστο, λόγω της τιμωρίας που κουβαλάει από την Αγγλία.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, θέλησε να ενημερώσει τον Πορτογάλο σταρ για τον χαρακτήρα του νέου του προπονητή, Ρούντι Γκαρσία, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για λίγους μήνες στη Λιόν, όταν ήταν αθλητικός διευθυντής.

Ο Ζουζίνιο υποστήριξε ότι ο 58χρονος Γάλλος είναι ο χειρότερος χαρακτήρας που έχει γνωρίσει.

"Η εμπειρία μου με τον Ρούντι Γκαρσιά, τον νέο προπονητή του Κριστιάνο, ήταν τρομερή. Είναι ο χειρότερος χαρακτήρας που έχω γνωρίσει ποτέ στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρει να κάνει τίποτα. Οδηγείται από τον φόβο που επιβάλλει στους άλλους.

Σέβεται μόνο τους ανθρώπους που έχουν εξουσία. Το χρειάζεται αυτό, για να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Δεν έχει εξελιχθεί ως άνθρωπος, αλλά ξέρει ότι πρέπει να δείξει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ξεγελάσει πολλούς ανθρώπους.

Δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα που να εμποδίζει τον Ρονάλντο. Αντίθετα, θα του σερβίρει ακόμα και πρωινό αν χρειαστεί. Θα προσπαθήσει να γίνει φίλος του, θα είναι όνειρο για εκείνον. Δεν ξέρει να ηγείται και να καθοδηγεί.

Είναι κάποιος ψυχρός, υπολογιστικός και ανασφαλής. Γι' αυτό και επιβάλλεται μέσω του φόβου στους παίκτες και γενικότερα στο τεχνικό τιμ, γιατί δεν εμπιστεύεται τον εαυτό του".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ