ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Ζούλιο Σέζαρ στο SPORT24: "Βραζιλιάνος είμαι, φυσικά και στηρίζω τη Γαλλία"

Ο Ζούλιο Σέζαρ στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη
Ο Ζούλιο Σέζαρ στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη SPORT24

Ο Ζούλιο Σέζαρ μίλησε στο SPORT24 και δήλωσε πως λόγω της αντιπαλότητας Αργεντινής και Βραζιλίας θα υποστηρίξει τη Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ.

Ο Ζούλιο Σέζαρ τόνισε ότι η Αργεντινή πηγαίνει σε καλύτερη θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ξεκαθάρισε ότι λόγω της αντιπαλότητας που έχει με τη Βραζιλία, θα στηρίξει τη Γαλλία!

Κάποιες συνθήκες παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο ανεξάρτητα από διοργανώσεις, εποχές και παίκτες. Όπως η αντιπαλότητα της Βραζιλίας με την Αργεντινή.

Γι' αυτό και ο Βραζιλιάνος πρώην τερματοφύλακας των Ίντερ, Μπενφίκα και Φλαμένγκο, Ζούλιο Σέζαρ, ήταν ξεκάθαρος στη σύντομη συνομιλία του με το SPORT24.

Φυσικά και στηρίζει τη Γαλλία, αν και παραδέχεται πως για τον ίδιο η Αργεντινή πηγαίνει σε pole position.

"Είναι ένας τελικός Μουντιάλ και όπως καταλαβαίνετε, θα ήταν ριψοκίνδυνο να πάρω θέση. Η Γαλλία φαντάζει πιο σταθερή και δυνατή σε όλο το τουρνουά, αλλά κατά τη γνώμη μου η Αργεντινή πηγαίνει σε καλύτερη θέση σε αυτόν τον τελικό. Ως Βραζιλιάνος ένα είναι σίγουρο. Βραζιλιάνος είμαι. Φυσικά και θα στηρίξω τη Γαλλία".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ