ΓΟΥΛΒΣ

Ο Ζοσέ Σα ανάμεσα στους Top-10 τερματοφύλακες παγκοσμίως, σύμφωνα με το Four Four Two

Ο Ζοσέ Σα πανηγυρίζει το γκολ του Ντάνιελ Ποντένσε στην αναμέτρηση της Γουλβς με τη Λέστερ
Ο Ζοσέ Σα πανηγυρίζει το γκολ του Ντάνιελ Ποντένσε στην αναμέτρηση της Γουλβς με τη Λέστερ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Ζοσέ Σα βρίσκεται στη λίστα με τους 10 καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου, σύμφωνα με το περιοδικό Four Four Two, με τον πρώην κίπερ του Ολυμπιακού και νυν της Γουλβς να κατέχει την 7η θέση.

Στους 10 κορυφαίους τερματοφύλακες του κόσμου βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ζοσέ Σα, σύμφωνα με το περιοδικό Four Four Two.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έπειτα από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα, άνοιξε πανιά για ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, όπου συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Τα κατορθώματά του μάλιστα, στην Premier League έκαναν το Athletic να διερωτηθεί αν ο Πορτογάλος κίπερ είναι η μεταγραφή της χρονιάς για τους λύκους. Ο 29χρονος βρίσκεται συγκεκριμένα στην 7η θέση της λίστας του περιοδικού μετά τους Γιαν Όμπλακ (Ατλέτικο), Γιασίν Μπουνού (Σεβίλλη) και Ουνάι Σιμόν (Μπιλμπάο).

Οι υπόλοιποι έξι που συμπληρώνουν τη δεκάδα είναι οι Άαρον Ράμσντεϊλ, Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Ντέιβιντ ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και ο Έντουαρντ Μεντί (Τσέλσι) που είναι στο Νο 1.

Θυμίζουμε μάλιστα, ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αναδείχθηκε και ως ο καλύτερος παίκτης των λύκων για τον μήνα Σεπτέμβρη, με ποσοστό 40%.

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ