ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ζήλος των παικτών... έφερε ρεπό

Ο ζήλος των παικτών... έφερε ρεπό
INTIME SPORTS

Ο ζήλος των παικτών στις διπλές προπονήσεις μέχρι τώρα αλλά και η ικανοποίηση του Φερέιρα μετά και την προπόνηση την Κυριακή το πρωί, έφερε ως "δώρο" ρεπό το απόγευμα.

Από την Παρασκευή που ξεκίνησαν ουσιαστικά οι "διπλές" προπονήσεις στην Παιανία υπό το βλέμμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, άπαντες έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το γεγονός αυτό επιβραβεύθηκε τελικά την Κυριακή, μετά την πρωινή προπόνηση όπου ο Πορτογάλος τεχνικός τους έκανε "δώρο" το απογευματινό ρεπό (αντί για προπόνηση) λόγω του ζήλου που έδειχναν οι "πράσινοι" μέχρι τώρα.

Λίγες ώρες επιπλέον ξεκούραση θεώρησε πως είναι το ιδανικό για τους ποδοσφαιριστές του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που μαζί με τους συνεργάτες του είχαν διαπιστώσει ότι άπαντες έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους στις "διπλές" μέχρι τώρα προπονήσεις.

Το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του "τριφυλλιού" δούλεψαν πολύ με μπάλα με το πρόγραμμα μετά το αρχικό ζέσταμα να περιλαμβάνει αρκετά διασκεδαστικά παιχνίδια με ασκήσεις με μπάλα και τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε τρία γκρουπ ενώ εν συνεχεία υπήρξαν και κάποια παιχνίδια τριών εναντίον τριών.

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που δουλεύετε μέχρι στιγμής και για αυτό θα σας δώσω ρεπό το απόγευμα" ήταν η ατάκα του 65χρονου τεχνικού θέλοντας να ευχαριστήσει τους παίκτες του κατά την διάρκεια του γεύματος που έγινε τη Κυριακή εντός των "τειχών" της Παιανίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ