ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ζιλμπέρτο συζητά με τον Λαουτάρο Ρινάλντι

Ο Ζιλμπέρτο συζητά με τον Λαουτάρο Ρινάλντι
FGENS

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει ξεχωρίσει τον 22χρονο επιθετικό της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Λαουτάρο Ρινάλντι για την κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού. Ανταγωνισμός με Λα Κορούνια και Μπόκα Τζούνιορς.

Με την απόκτηση του Μουμπάρακ Γουακάσο και τη συμφωνία με τον Κριστιάν Λεντέσμα, καλύφθηκαν τα βασικά κενά που είχε εντοπίσει ο Αντρέα Στραματσόνι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Πλέον, θα κινηθούν στη συνέχεια χωρίς πίεση, για τα συμπληρώματα που χρειάζεται το έμψυχο δυναμικό.

Ο Ιταλός προπονητής έχει προκρίνει τη μεταγραφή ενός επιθετικού περιοχής, προκειμένου να πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης. Διότι δεν είχε εναλλακτική επιλογή για τον Σουηδό, από τη στιγμή που ο Λέτο θα χρησιμοποιείται με ειδική διαχείριση, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν έχει έφεση στο σκοράρισμα και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν έχει διάρκεια στην απόδοση του.

Το χειρισμό της υπόθεσης έχει αναλάβει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος έχει καταλήξει στον 22χρονο Αργεντινό επιθετικό, Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο Ρινάλντι ανήκει στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, έχει γεννηθεί στις 30 Δεκεμβρίου του 1993 στην πόλη Ακασούσο και διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, αναγκαίο εφόδιο γιατί δεν υφίσταται θέση ξένου.

Ο Ζιλμπέρτο συζητά με τον Λαουτάρο Ρινάλντι

Το κασέ του Ρινάλντι κυμαίνεται στις 300.000 ευρώ ετησίως και μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο, αλλά η περιπλοκότητα στην υπόθεση του έγκειται στο καθεστώς των δικαιωμάτων του. Ο Αργεντινός ανήκει κατά μέρος στην Αρχεντίνος, σε ένα γραφείο μάνατζερ, ακόμα και σε μία τράπεζα!

Τον Ιούνιο ο Ρινάλντι απασχόλησε την Τραμπζοσπόρ και την Ακχισασπόρ, όμως δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για την απόκτηση του. Εσχάτως, στη διεκδίκηση του Αργεντινού έχουν εμπλακεί η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και η Μπόκα Τζούνιορς.

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα του Ρινάλντι:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ