EURO

Ο... υπερπατριώτης Κριστιάν Κίβου!

Ο... υπερπατριώτης Κριστιάν Κίβου!
New Image

Αποφασισμένος να δει την Ρουμανία σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2000, ο μπακ της Ίντερ δηλώνει ότι θα παίξει κόντρα στην Ολλανδία παρότι πονάει ακόμα στην πλάτη από τον πρόσφατο τραυματισμό του!

Με δεδομένο ότι Ρουμανία και Ολλανδία συγκατοικούν στην κορυφή του 7ου ομίλου για την προκριματική φάση του Euro 2008 (τρίτη είναι η Βουλγαρία με 18 πόντους έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από τις πρωτοπόρους του ομίλου) οι Ρουμάνοι έχουν την ευκαιρία με νίκη να αγκαλιάσουν την πρόκριση στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2000, με τον κεντρικό μπακ της Ίντερ να βάζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πάνω από τον τραυματισμό του.
"Aναλαμβάνω πλήρη ευθύνη που επιστρέφω συντομότερα από ότι είχαν προβλέψει οι γιατροί και με τον ώμο μου να μην έχει αποθεραπευτεί πλήρως, και αυτό γιατί τόσο η Ίντερ όσο και η εθνική ομάδα με χρειάζονται", τόνισε με δηλώσεις του ο Κριστιάν Κίβου και πρόσθεσε:

"Είμαι χαρούμενος που οι προπονητές μου (στην Ίντερ και την Εθνική Ρουμανίας) μπορούν να με χρησιμοποιούν εκεί που έχουν ανάγκη, ως κεντρικό αμυντικό, φουλ-μπακ ή στο χώρο του κέντρου. Αυτό θα είναι το ματς μίας ολόκληρης γενιάς, μίας γενιάς που δεν έχει αναπνεύσει τον αέρα μίας μεγάλης διοργάνωσης".



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κίβου αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε ρόλο αμυντικού μέσου, μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς Τάμας και Γκόιαν, με τον ίδιο να τραυματίζεται στο πρόσφατο φιλικό κόντρα στη Γερμανία και τους γιατρούς να εκτιμούν ότι ο χρόνος επιστροφής του στα γήπεδα θα είνα γύρω στον 1,5 μήνα.





TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ