ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Βλαχοδήμος είπε το "ναι" στη Νότιγχαμ, γράφει η O Jogo

EURO 2024 /  -
EURO 2024 / - EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα της O Jogo, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος άναψε το "πράσινο φως" στη Νότιγχαμ Φόρεστ και πλέον το μόνο που μένει είναι να βρεθεί η "χρυσή τομή" ανάμεσα στον αγγλικό σύλλογο και την Μπενφίκα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατέθεσε στην Μπενφίκα πρόταση ύψους 9 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και όπως αναφέρει το πορτογαλικό δημοσίευμα της O Jogo, ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας αποδέχθηκε την πρόταση.

Ο 29χρονος, που στα τελευταία παιχνίδια των "αετών" βρίσκεται εκτός αποστολής έπειτα από τον καυγά με τον προπονητή του, Ρόγκερ Σμιτ, έδωσε το" πράσινο φως" στους Άγγλους και πλέον μένει να τα βρουν οι δύο ομάδες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από την πλευρά της η Μπενφίκα θέλει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ για να αφήσει τον Βλαχοδήμο να φύγει, ενώ σύμφωνα με το Transfermakt η εκτιμώμενη αξία του ανέρχεται στα 16 εκατ. ευρώ.

Ο Βλαχοδήμος αγωνίζεται στην Μπενφίκα από το 2018 κι έχει σημειώσει 225 συμμετοχές, εκ των οποίων έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 94 παιχνίδια.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ