SPORTS & GOSSIP

Ο Βινίσιους φαίνεται πως είναι σε σχέση με πρώην αθλήτρια βόλεϊ, που πλέον είναι μοντέλο του OnlyFans

Ο Βινίσιους στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Σίτι
Ο Βινίσιους στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Σίτι © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους, φαίνεται να είναι σε σχέση με πρώην αθλήτρια βόλεϊ, Κι Άλβες, που παράτησε το άθλημα και πλέον είναι μοντέλο του OnlyFans.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους, μετά την κοινή του εμφάνιση με την εκρηκτική Βραζιλιάνα τραγουδίστρια, Αννίτα, που συμμετείχε στην τελετή έναρξης του τελικού του Champions League στην Κωνσταντινούπολη, φέρεται να είναι σε σχέση με πρώην αθλήτρια βόλεϊ, που παράτησε το άθλημα και πλέον είναι μοντέλο του OnlyFans.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του στο Μαϊάμι και στο Σάο Πάουλο, πριν αρχίσει την προετοιμασία του μαζί με την Ρεάλ, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής "καρφώθηκε" μόνος του για την υποτιθέμενη σχέση του, μέσω ενός Instagram story που ανήρτησε. Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο ίδιος μέσα στο βεστιάριο, ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Λίγη ώρα μετά το δικό του στιγμιότυπο, το μοντέλο του OnlyFans, Κι Άλβες, δημοσίευσε φωτογραφία της από το ίδιο σημείο.

Η νεαρή κοπέλα, ήταν αθλήτρια βόλεϊ, ωστόσο, αποσύρθηκε από την αθλητική ζωή πριν από λίγους μήνες και έγινε μοντέλο του OnlyFans. Η ίδια έχει δηλώσει ότι πουλάει φωτογραφίες των ποδιών της, λόγω του μεγάλου αριθμού αιτημάτων, που δεχόταν για αυτό. Η 23χρονη δε χάλασε το χατίρι των θαυμαστών της, αφού αμείβεται αδρά.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ