ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE

Η εκρηκτική Βραζιλιάνα, Αννίτα, που άνοιξε τον τελικό του Champions League

Η Αννίτα που έβαλε φωτιά στο Ατατούρκ
Η Αννίτα που έβαλε φωτιά στο Ατατούρκ PRINT SCREEN GLOMEX

Η έναρξη του τελικού του Champions League στο "Ατατούρκ" πραγματοποιήθηκε με την εκρηκτική εμφάνιση της Βραζιλιάνας τραγουδίστριας Αννίτα.

Το κοινό του "Ατατούρκ" ξεσηκώθηκε με την εκρηκτική παρουσία της Βραζιλιάνας τραγουδίστριας Αννίτα, που άνοιξε το φετινό τελικό του Champions League.

Πριν ακόμα την σέντρα του τελικού που το κοινό ήταν σε πλήρη εγρήγορση, υπεύθυνη ήταν η 30χρονη από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Μπορεί να έμεινε στην σκηνή για κάτι λιγότερο από τρία λεπτά, αλλά ήταν αρκετά για βάλει "φωτιά" στο στάδιο.

Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησε σε γήπεδο. Συμμετείχε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016 αλλά και στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες του 2019.

Η Αννίτα ξεκίνησε την καριέρα της πριν από 10 χρόνια και πλέον έχει πάνω 17 εκατομμύρια subscribers στο λογαριασμό της στο Youtube, ενώ παράλληλα είναι η πρώτη Λατίνα τραγουδίστρια που βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης του Spotify.

Ιδιαίτερα γνωστή έχει γίνει από όταν μίλησε δημοσίως για τις λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή: "Είχα σχέσεις με γυναίκες, αλλά ήταν πολύ χαλαρές".

TAGS ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ