ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Βερτόνχεν έκανε εμετό την ώρα του Πόρτο - Μπενφίκα

Ο Γιαν Βερτόνχεν με τη φανέλα της Μπενφίκα σε ματς Champions League απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου | 8 Δεκεμβρίου 2021
Ο Γιαν Βερτόνχεν με τη φανέλα της Μπενφίκα σε ματς Champions League απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου | 8 Δεκεμβρίου 2021 @2021 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Η αναμέτρηση της Πόρτο με την Μπενφίκα έφερε σε πρώτο πλάνο τον Γιαν Βερτόνχεν για έναν όχι και τόσο συνηθισμένο λόγο, με τον αμυντικό των Λουζιτανών να κάνει εμετό κατά τη διάρκεια του ντέρμπι αλλά να συνεχίζει κανονικά στο παιχνίδι.

Πόρτο και Μπενφίκα αναμετρήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (30/12) για την 16η αγωνιστική της Primera Liga και όπως ακριβώς έγινε στην πρόσφατη νοκ-άουτ μάχη τους στο Κύπελλο, έτσι και αυτή τη φορά η Πόρτο ήταν η μεγάλη νικήτρια, με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να επικρατεί με σκορ 3-1 στο Ντραγκάο στο παραδοσιακό ντέρμπι.

Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου (βασικός, αγωνίστηκε σε όλο το ματς) δεν ήταν καλή για ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι και είναι πλέον στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας, με τους οπαδούς να αποδέχονται μάλλον εύκολο το τελικό αποτέλεσμα και να δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον σε ένα γεγονός που αφορούσε, μεμονωμένα, παίκτη τους.

Αυτός ήταν ο Γιαν Βερτόνχεν που πρωταγωνίστησε στην πιο άβολη τηλεοπτική στιγμή της βραδιάς, με την κάμερα να τον καταγράφει στο 51ο λεπτό του αγώνα να μην αισθάνεται καλά και να κάνει εμετό στον αγωνιστικό χώρο.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο παίκτης άντεξε και αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι χωρίς να αισθανθεί κάποια άλλη αδιαθεσία μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ