VIRAL

Ο Τζόλα αποθέωσε τον "τεράστιο" Μπέλιγχαμ με αδιανόητη ατάκα

Ο Τζόλα αποθέωσε τον "τεράστιο" Μπέλιγχαμ με αδιανόητη ατάκα
PRINT SCREEN

Το άστρο του Τζουντ Μπέλιγχαμ έλαμψε ακόμη μία φορά στο πλαίσιο του αγώνα της Αγγλίας με την Ιταλία, με τον Τζανφράνκο Τζόλα να μη διστάζει -παρά τη στενοχώρια του για την ήττα των ατζούρι- να αποθεώσει τον μέσο της Ρεάλ.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αγωνίστηκε στο ματς της Αγγλίας με την Ιταλία έχοντας το ρόλο του "10αριού" για την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και το φινάλε τον βρήκε να ξεχωρίζει, κερδίζοντας πέναλτι στο πρώτο μέρος από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) του Χάρι Κέιν και δίνοντας ασίστ στον Μάρκους Ράσφορντ για την ανατροπή των λιονταριών στο δεύτερο μέρος που τους έστειλε στα γήπεδα της Γερμανίας για την τελική φάση του Euro 2024.

Το φινάλε βρήκε τον μέσο της Ρεάλ να δηλώνει ευθαρσώς ότι θέλει να μείνει για άλλα 10-15 χρόνια στους Μαδριλένους, ωστόσο εκείνος που κατάφερε να κλέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας ήταν ο Τζανφράνκο Τζόλα, που αποθέωσε τον 20χρονο άσο με ασύλληπτη ατάκα.

"Οφείλω να το πω, αυτός ο τύπος με κάνει να γελάω. Σε ηλικία 20 ετών, εγώ ακόμη έπινα γάλα από τη μάνα μου και αυτός ο τύπος είναι τόσο μεγάλος. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος", δήλωσε ο Ιταλός παλαίμαχος επιθετικος κατά τη διάρκεια live εκπομπής του αγγλικού "Channel 4".

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ