ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπέλιγχαμ: "Θέλω να μείνω στην Ρεάλ για άλλα 10-15 χρόνια"

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην Οσασούνα | 7 Οκτωβρίου 2023
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην Οσασούνα | 7 Οκτωβρίου 2023 @2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ κόλλησε με τη μία στην Ρεάλ και όχι απλά θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2029 αλλά θέλει να κλείσει τουλάχιστον μία δεκαετία ως κάτοικος "Μπερναμπέου' όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις του.

Η έναρξη της φετινής σεζόν βρίσκει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να έχει πάρει τη σκυτάλη από τον Καρίμ Μπενζεμά και να γίνεται εκείνος ο ηγέτης της Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι, με τον πρώην μέσο της Ντόρτμουντ να μετράει ήδη 10 γκολ σε ισάριθμα ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των μερένγκες (8 στην La Liga, 2 στο Champions League).

Το βράδυ της Τρίτης (17/10) έδειξε πως η τρομερή φόρμα την οποία διανύει έχει "πέραση" και σε εθνικό επίπεδο, αφού ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Αγγλίας επί της Ιταλίας με 3-1 στο "Γουέμπλεϊ" (κέρδισε πέναλτι και έβγαλε ασίστ) που χάρισε στα τρία λιοντάρια την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε των προκριματικών.

Αμέσως μετά την πρόκριση της ομάδας του Σάουθγκεϊτ ο 20χρονος μέσος τράβηξε πάνω του τα βλέμματα και με τις δηλώσεις που έκανε αφού εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει για μία ποδοσφαιρική ζωή και να κλείσει την καριέρα του στην Ρεάλ.

"Πηγαίνω καλύτερα κάθε φορά που παίζω. Ήταν πραγματικά μία καλή βραδιά για εμάς, όλοι θυμόμαστε τι συνέβη σε αυτό το γήπεδο πριν μερικά χρόνια όταν τους αντιμετωπίσαμε (σ.σ. η Ιταλία κατέκτησε το Euro 2020 στα πέναλτι).

Πάντα έχεις ως στόχο την εξέλιξη. Οδεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση και ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς", τόνισε αρχικά ο Μπέλιγχαμ, για να προσθέσει με νόημα αναφορικά με τον ίδιο:

"Αγαπώ το ποδόσφαιρο και οι προπονητές μου στον σύλλογό μου και στην εθνική ομάδα της χώρας μου, μου δίνουν την ελευθερία για να παίζω όπως βλέπω εγώ το ματς.

Τους τελευταίους μήνες έχω δουλέψει πολύ το πώς να βρίσκομαι στην αντίπαλη περιοχή και να φτάνω σε μεγάλα νούμερα στο σκοράρισμα.

Παίρνοντας μία μεγάλη μεταγραφή οφείλω να προσφέρω είτε με γκολ, είτε με ασίστ, είτε με μία εμφάνιση που δίνει νίκες. Η Ρεάλ είναι η ομάδα στην οποία θέλω να είμαι τα επόμενα 10 με 15 χρόνια της ζωής μου.

Λατρεύω να βρίσκομαι εκεί. Όταν είσαι δίπλα σε παίκτες όπως οι Μόντριτς και Κρόος, πηγαίνεις στο επόμενο επίπεδο, αγωνιστικά, πνευματικά και τακτικά".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ