VIRAL

Ο Τζο Χαρτ έδωσε δύναμη σε νεαρό κίπερ που έπεσε θύμα μπούλινγκ, μέσα από συγκινητικό video

Ο Τζο Χαρτ έδωσε δύναμη σε νεαρό κίπερ που έπεσε θύμα μπούλινγκ, μέσα από συγκινητικό video
PRIN SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ @DELP67 ΣΤΟ TWITTER

Ο Τζο Χαρτ αποθεώνεται εδώ και μερικά 24ωρα μέσα από τα social media για έναν πολύ σπουδαίο λόγο, με τον κίπερ της Σέλτικ να στέλνει video σε νεαρό παιδί ενθαρρύνοντάς το να αγνοεί όσους τον εκφοβίζουν και να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο Τζο Χαρτ έχει φάει με με το κουτάλι τα γήπεδα τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο τα τελευταία 15 χρόνια και από το περασμένο καλοκαίρι συνεχίζει την καριέρα του στην Σέλτικ, με την οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έχοντας μείνει ελεύθερος από την Τότεναμ.

Με τους κέλτες ο 34χρονος κίπερ τα πηγαίνει εξαιρετικά και έχει γίνει ήδη ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες στις τάξεις των φίλων της ομάδας, ωστόσο εδώ και λίγα 24ωρα έχει δει τη δημοφιλία του να εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη και η αιτία δεν έχει να κάνει με κάποια εμφάνισή του εντός γηπέδου.

Αντίθετα σχετίζεται με μία υπέροχη πρωτοβουλία εκτός γηπέδου. Συγκεκριμένα, ένα video που έστειλε σε ένα νεαρό παιδί, που κάνει προπονήσεις σε ερασιτεχνικό επίπεδο αγωνιζόμενος στη θέση του τερματοφύλακα, και ο οποίος έφτασε στο σημείο να μη θέλει να συνεχίσει μή αντέχοντας το μπούλινγκ που δεχόταν από συμπαίκτες του για το γεγονός πως είναι μικρόσωμος.

Ο Τζο Χαρτ κάνει προθέρμανση πριν από αγώνα Premier League της Τότεναμ κόντρα στην Φούλαμ | 4 Μαρτίου 2021
Ο Τζο Χαρτ κάνει προθέρμανση πριν από αγώνα Premier League της Τότεναμ κόντρα στην Φούλαμ | 4 Μαρτίου 2021 @2021 NEIL HALL/POOL VIA AP IMAGES

Ο πατέρας του παιδιού απελπίστηκε από το γεγονός και επικοινώνησε με τον Τζο Χαρτ, όντας φανατικός φίλαθλος της Σέλτικ όπως και ο γιος του, με τον έμπειρο κίπερ να ανταποκρίνεται άμεσα, στέλνοντας ένα video με αποδέκτη τον πιτσιρικά και δίνοντάς του συμβουλές που θα τον ακολουθούν για μια ζωή.

"Ο γιος μου άρχισε να προπονείται στη θέση του τερματοφύλακα και τον κορόιδευαν επειδή είναι μικρόσωμος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη θέλει να πατήσει ξανά το πόδι του στην προπόνηση.

Οπότε, προσέγγισα τον θρύλο Τζο Χαρτ και εκείνος έστειλε ένα video που έκανε το παιδί μου να επιστρέψει στην προπόνηση", ανέφερε ο ευτυχισμένος πατέρας, με το συγκινητικό μήνυμα-μάθημα του Τζο Χαρτ να αναφέρει:

"Γεια σου Τζακ, είμαι ο φίλος σου ο Τζο. Απλά ήθελα να σου πω να έχεις ψηλά το κεφάλι, συνέχισε να προσπαθείς και να παίζεις κάτω από την εστία επειδή αγαπάς αυτό που κάνεις. Αυτός είναι κυριολεκτικά ο μοναδικός λόγος που παίζω, φίλε.

Ξέρω πως είμαι τυχερός που παίζω σε αυτή τη θέση όμως ένας από τους κυριότερους λόγους που βρίσκομαι κάτω από την εστία είναι επειδή λατρεύω 100% αυτό που κάνω.

Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύει ο οποιοσδήποτε, δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε. Κάνω αυτό που κάνω επειδή με κάνει να χαμογελάω. Να κάνεις το ίδιο φίλε και θα τα πας εξαιρετικά".

Μετά από ένα τέτοιο συγκλονιστικό μήνυμα-γροθιά σε όσους έχουν την πρόθεση να εκφοβίζουν, ακολούθησαν σωρεία διθυραμβικών σχολίων για τον Χαρτ, αυτό που έχει πάντως τη μεγαλύτερη σημασία είναι πως κατάφερε να κρατήσει ένα παιδί στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να του διδάξει την καλύτερη δυνατή άμυνα απέναντι σε κάθε τι τοξικό περιβάλλει τη ζωή όλων μας.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ