CONFERENCE LEAGUE

Γιακουμάκης: "Η Σέλτικ είναι κάτι το ξεχωριστό, δεν την επέλεξα για τα ευρωπαϊκά ματς"

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σε συνέντευξη Τύπου της Σέλτικ πριν από το ματς του Conference League με την Μπόντο Γκλιμτ | 16 Φεβρουαρίου 2022
Ο Γιώργος Γιακουμάκης σε συνέντευξη Τύπου της Σέλτικ πριν από το ματς του Conference League με την Μπόντο Γκλιμτ | 16 Φεβρουαρίου 2022 PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕΛΤΙΚ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Γιώργος Γιακουμάκης εκπροσώπησε τους παίκτες της Σέλτικ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης μάχης με την Μπόντο Γκλιμτ στο Conference League και κατέστησε σαφές πως δεν ήταν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο λόγος που επέλεξε τους κέλτες.

Η Σέλτικ δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τη νοκ-άουτ φάση του Europa League μέσα από τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων όμως θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη αφού απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ θα διεκδικήσει την παρουσία της στις 16 καλύτερες ομάδες του νεοσύστατου Europa Conference League.

Τα δύο ραντεβού των κελτών με τους πρωταθλητές Νορβηγίας θα λάβουν χώρα στις 17 και 24 Φεβρουαρίου, με την πρώτη κόντρα να είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Πέμπτης στην Γλασκώβη και τον Γιώργο Γιακουμάκη να δίνει το σύνθημα μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

"Είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι παιχνίδια όπου ο κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παίρνει μέρος σε αυτά.

Εγώ πάντως δεν επέλεξα την Σέλτικ λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων. Είναι κάτι το ξεχωριστό. Επέλεξα την Σέλτικ επειδή είναι η Σέλτικ", τόνισε ο πρώην επιθετικός της Φένλο, που μέχρι στιγμής μετράει 4 γκολ σε 16 παρουσίες του με τη φανέλα των καθολικών σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου, τόνισε πως η Μπόντο Γκλιμτ είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος για την ομάδα του και δεν έκρυψε το γεγονός πως έχει εντυπωσιαστεί από τη φετινή παρουσία της στα Κύπελλα Ευρώπης (σ.σ. είχε φιλοδωρήσει με έξι γκολ την Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο).

"Έχω εντυπωσιαστεί από τα αποτελέσματά τους αλλά ακόμα πιο εντυπωσιασμένος είμαι από τον τρόπο που παίζουν το ποδόσφαιρό τους.

Το γεγονός πως δεν έχουν χάσει ακόμα εκτός έδρας είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό γιατί δείχνει την ισχυρή νοοτροπία και τον ισχυρό χαρακτήρα τους ως ομάδα.

Οπότε εμείς προετοιμαζόμαστε να δώσουμε ένα ματς απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα που έχει πάρει αυτοπεποίθηση από τα κατορθώματά της στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν", είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ