ΣΚΩΤΙΑ

Γκολ για Γιακουμάκη στην τεσσάρα της Σέλτικ που την έστειλε στους 8 του Κυπέλλου

Γκολ για Γιακουμάκη στην τεσσάρα της Σέλτικ που την έστειλε στους 8 του Κυπέλλου
PRINT SCREEN YOUTUBE

Με τον Γιώργο Γιακουμάκη να αγωνίζεται βασικός και να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, η Σέλτικ ξεπέρασε με ευκολία (4-0) το εμπόδιο της Ρέιθ Ρόβερς και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Σκωτίας.

Την πρόκρισή της στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Σκωτίας πανηγυρίζει από το απόγευμα της Κυριακής (13/2) η Σέλτικ, με την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου να κάνει επίδειξη ισχύος απέναντι στην Ρέιθ Ρόβερς και να επικρατεί με 4-0, σε νοκ-άουτ αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον 5ο γύρο του θεσμού.

Μάλιστα, το λιθαράκι του στην επιτυχία των "κελτών" που τους έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου, έβαλε και ο Γιώργος Γιακουμάκης, που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα φτάνοντας τα 4 γκολ σε 15 συνολικά εμφανίσεις του με τους καθολικούς της Γλασκώβης.

Αυτό έγινε στο 68ο λεπτό όταν αξιοποίησε ασίστ του Τζότα (γύρισμα από τα αριστερά) και εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι, με τον 27χρονο να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ του μαζί με τους φίλους της Σέλτικ που έδωσαν βροντερό "παρών" στο Σέλτικ Παρκ και ένα λεπτό αργότερα να παραχωρεί τη θέση του στον Μαέντα.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ