ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Τσιμίκας είναι ο κορυφαίος ντριμπλέρ των προκριματικών του Euro 2024 - Αυτό είναι το απίστευτο ποσοστό του

Ο Κώστας Τσιμίκας στον αγώνα με την Ολλανδία
Ο Κώστας Τσιμίκας στον αγώνα με την Ολλανδία INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στην κορυφή μιας ξεχωριστής λίστας με την παρουσία του στα ματς της Εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του Euro 2024.

Στην κορυφή μιας ξεχωριστής λίστας βρίσκεται ο Κώστας Τσιμίκας και η οποία έχει να κάνει με την παρουσία του Έλληνα αριστερού μπακ στα ματς της Εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του Euro 20234.

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ είναι ο κορυφαίος ντριμπλέρ σε επίπεδο εθνικών ομάδων ανάμεσα σε 85 ποδοσφαιριστές που έχουν επιχειρήσει πάνω από 10 ντρίμπλες.

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας ανάμεσα στους 85 ποδοσφαιριστές το οποίο φτάνει το 93,3% καθώς έχει επιχειρήσει 16 εκ των οποίων οι 14 είναι πετυχημένες.

Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής έχει παίξει στα τέσσερα από τα πέντε ματς που έχει δώσει η Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά καθώς έχασε το παιχνίδι της Κυριακής με το Γιβραλτάρ λόγω τιμωρίας.

Ο "Τσίμι" έχει καταγράψει τρία 90λεπτα κόντρα σε Ιρλανδία, Γαλλία και Ολλανδία ενώ είχε αγωνιστεί και 85 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα προκριματικά του Euro 2024.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ