ΤΣΑΒΙ

Ο Τσάβι ανακοινώνεται τη Δευτέρα (8/11), σύμφωνα με την Mundo Deportivo

Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ
Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ © 2019 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα τον Τσάβι ως νέο προπονητή της ομάδας τη Δευτέρα (8/11), σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mundo Deportivo, με τον Ισπανό κόουτς να προσγειώνεται το Σάββατο (6/11) στη Βαρκελώνη.

Ο Τσάβι Ερνάντεθ αναμένεται να βρεθεί στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα, με τον καταλανικό σύλλογο να βρίσκει τελικά τη "χρυσή" τομή με την Αλ Σάντ. Ο Ισπανός κόουτς είναι ο εκλεκτός των "μπλαουγκράνα" που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το 2024 μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν.

Ωστόσο, ο καταλανικός σύλλογος δεν πρόκειται να προβεί σε καμία ανακοίνωση έως ότου οριστικοποιηθεί πλήρως η συμφωνία των δύο πλευρών και πέσουν οι υπογραφές, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mundo Deportivo. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ανακοίνωση και η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα (8/11), ενώ ο Τσάβι θα προσγειωθεί στη Βαρκελώνη το Σάββατο (6/11).

Ο Ισπανός θα συνοδεύεται από τον αρμόδιο για το αθλητικό σκέλος, Ραφαέλ Γιούστε, και τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Ματέου Αλεμάνι, την οικογένειά του, καθώς και το προσωπικό με το οποίο θα συνεργαστεί στη Βαρκελώνη. Ο 41χρονος τεχνικός πριν αποχωρήσει από την Ντόχα αποχαιρέτησε μάλιστα, ιδιαίτερα συγκινημένος τους πρώην ποδοσφαιριστές του σε δείπνο που τους παρέθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα γράφει η Mundo Deporrtivo, η Μπαρτσελόνα θα πληρώσει κατά το ήμισυ το κόστος της ρήτρας αποδέσμευσης του Τσάβι, με τον 41χρονο κόουτς να πληρώνει το υπόλοιπο ποσό, που ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ -συνολικά το ποσό της ρήτρας προσεγγίζει τα πέντε εκατ. ευρώ.

TAGS ΤΣΑΒΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ