ΤΣΕΛΣΙ

Ο Τούχελ ζητά σεβασμό στο έργο του Λάμπαρντ

Ο Τόμας Τούχελ
Ο Τόμας Τούχελ © 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τόμας Τούχελ τόνισε πως πρέπει να υπάρξει σεβασμός στο έργο του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι, ενώ ο Στίβεν Τζέραρντ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απομάκρυνση του συναδέλφου του.

Ο Τόμας Τούχελ ανέλαβε την Τρίτη (26/1) την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι και μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας ανέφερε πως "θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τσέλσι για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε εμένα και τους συνεργάτες μου" και συνέχισε για τον προκάτοχό του, αναφέροντας πως "όλοι έχουμε τον απόλυτο σεβασμό για το έργο του Λάμπαρντ και την κληρονομιά που μας άφησε στη Τσέλσι".

Παράλληλα, εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται πλέον "στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου" και αισθάνεται υπέροχα που έχει αυτή την ευκαιρία στους μπλε. "Είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος της οικογένειας Τσέλσι τώρα, είναι πραγματικά φανταστικό", πρόσθεσε ο Τούχελ.

Ο Στίβεν Τζέραρντ, προπονητής της Ρέιντζερς, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόλυση του συναδέλφου και άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας. "Είμαι πολύ απογοητευμένος για τον Φρανκ, είναι φίλος μου και κάποιος που σέβομαι πολύ. Γνωρίζοντας καλά τον Λάμπαρντ, εκτιμώ ότι δεν θα επιστρέψει άμεσα στους πάγκους. Θα αποφορτισθεί, θα προετοιμαστεί για ένα νέο έργο και θα περάσει χρόνο με την οικογένεια του.

Είμαι απογοητευμένος γι 'αυτόν, βρήκα την απόφαση βεβιασμένη, αλλά δεν ξέρω τις λεπτομέρειες και την σχέση του με τον σύλλογο. Όμως, κατά τη γνώμη μου, η Τσέλσι θα μπορούσε να τον υποστηρίξει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αλλά αυτό το κλαμπ το έχει ξανακάνει στο παρελθόν, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη".

© 2021 Dave Thompson/Associated Press

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ