ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Τομάς Ντε Βινσέντι και τα κατορθώματά του...

Ο Τομάς Ντε Βινσέντι και τα κατορθώματά του...

Στον Ολυμπιακό ψάχνουν λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και όσους έχουν αποκτηθεί ήδη. Ένας απ' αυτούς είναι ο Τομάς Ντε Βινσέντι, όπου παρακάτω θα δείτε μερικά από τα κατορθώματά του. Δείτε video!

Φτάσαμε ήδη στα μέσα Ιουνίου και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού κορυφώνεται. Βεβαίως και έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμα, όμως σιγά σιγά μπαίνουν κάποια κομμάτια του παζλ σε σειρά.

Για παράδειγμα, σ' ό,τι αφορά στον δημιουργικό χαφ, μπορεί η περίπτωση του Βερδού να μας τελείωσε, όμως οι Πειραιώτες δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και έχουν ήδη έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις.

Εκτός όμως απ' αυτούς που θα αποκτηθούν, υπάρχουν και οι άλλοι που έχουν προστεθεί ήδη στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά, αλλά η μεταγραφή τους δεν πήρε τόσο μεγάλη έκταση. Αναφερόμαστε σε παίκτες όπως ο Τομάς Ντε Βινσέντι, ο οποίος έπιασε Λιμάνι, αλλά κάπως αθόρυβα...

Ο 24χρονος μέσος ήταν το πολύτιμο εργαλείο και ο ηγέτης της τρομερής πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα στο φετινό πρωτάθλημα, βοηθώντας την ομάδα της Ηπείρου να κερδίσει μια θέση για την Ευρώπη, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Με 6 γκολ και άλλες τόσες ασίστ στα 36 ματς, αλλά και μια εξαιρετική συνολική παρουσία φέτος, ο Τόμας Ντε Βινσέντι έδωσε ώθηση στους Γιαννιώτες για να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Όπως ήταν λογικό, αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, όμως ο Ολυμπιακός πρόλαβε και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του από τον περασμένο Γενάρη. Ο Αργεντινός, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως έχει ξεκινήσει αγώνα δρόμου, προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην προετοιμασία της ομάδας.

Γνωρίζει άλλωστε καλά πως ο Ολυμπιακός είναι μια τεράστια ευκαιρία για την καριέρα του και δεν θέλει να αποτύχει στο πρώτο μεγάλο βήμα. Το ταλέντο και την ποιότητα την έχει, όμως χρειάζεται πολλή δουλειά, αφού άλλο Ολυμπιακός και άλλο ΠΑΣ Γιάννινα.

Επειδή όμως δεν τον έχουμε δει ακόμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ας απολαύσουμε ένα VIDEO με τα κατορθώματά του από τη φετινή σεζόν:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ