ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαίνει στην ομάδα και φουλάρει ο Ντε Βινσέντι

Μπαίνει στην ομάδα και φουλάρει ο Ντε Βινσέντι
INTIME SPORTS

Ο Τομάς Ντε Βινσέντι, πέρασε την Τετάρτη από τα γραφεία του Ολυμπιακού καθώς και του Ρέντη και θα ξεκινήσει νωρίτερα προπονήσεις για να είναι σε καλή κατάσταση.

Δεν έχουν περάσει καλά-καλά τρεις ημέρες από το τέλος των πλέι οφ και ήδη ο Τομάς Ντε Βινσέντι σκέφτεται και ονειρεύεται το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που τη νέα χρονιά θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, δεν άφησε ούτε μέρα να περάσει και ήδη βρίσκεται σε... ερυθρόλευκη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (5/6), ο 24χρονος άσος πέρασε από του Ρέντη, προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες μετρήσεις, ενώ το μεσημέρι τον συναντήσαμε στα γραφεία της Πειραϊκής ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, ο Τομάς Ντε Βινσέντι, θέλει να μπει νωρίτερα από την ομάδα στις προπονήσεις, για να είναι απόλυτα έτοιμος όταν θα χρειαστεί και όταν θα τον δει ο Μίτσελ.

Είναι λοιπόν αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ο Αργεντινός άσος βλέπει τον Ολυμπιακό σαν την μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του και θέλει να τα δώσει όλα, για να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές. Ο 24χρονος θέλει να πρωταγωνιστήσει και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, παίζοντας στο Τσάμπιονς Λιγκ και το αποδεικνύει από τις πρώτες ημέρες του στον Πειραιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ