ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Τάσος Παπαναστασίου απαντά στην πρόκληση του γιου του Αλέξανδρου μέσω του SPORT24: "Κάτσε να επιστρέψει στην Ελλάδα και θα τα πούμε"

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου
Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου EUROKINISSI SPORTS

Ο "πιλότος" του ελληνικού πόλο, Τάσος Παπαναστασίου, έλαβε την απειλή του γιου του και αργυρού Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου και του απάντησε μέσω του SPORT24.

Ο Τάσος Παπαναστασίου στήθηκε στην τηλεόραση για να καμαρώσει για δεύτερη φορά τον γιο του Αλέξανδρο, στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. O 22χρονος πολίστας ήταν πια χαρούμενος, ξεπέρασε γρήγορα την πικρία της ήττας στον τελικό της υδατοσφαίρισης από τη Σερβία.

Τα παιδιά της Εθνικής πόλο ανδρών κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά της υδατοσφαίρισης των ανδρών. Για πρώτη φορά η Εθνική των ανδρών ανέβηκε σε Ολυμπιακό βάθρο και απέναντι στη δεύτερη θέση του Αλέξανδρου ο μπαμπάς Τάσος έχει να αντιπαρατάξει την 6η στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα αυτή την στιγμή. Νομίζω ο πατέρας μου είναι πιο χαρούμενος από μένα. Απλά θα του τρίψω το μετάλλιο στη μούρη", είπε αστειευόμενος ο Αλέξανδρος μετά τον τελικό για τον πατέρα του, τον "πιλότο" της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Ο Τάσος Παπαναστασίου έλαβε το "απειλητικό" μήνυμα του 22χρονου γιου του και τού απάντησε γελώντας μέσω του SPORT24: "Κάτσε να επιστρέψει στην Ελλάδα και θα τα πούμε". Ήταν τρισευτυχισμένος τόσο επειδή ο γιος του κατέκτησε το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο, όσο και επειδή πραγματοποιήθηκε το μεγάλο όνειρο όλων όσοι υπηρέτησαν την υδατοσφαίριση.

Για τους νεότερους, διότι οι παλιότεροι γνωρίζουν, ο Τάσος Παπαναστασίου ήταν ένας εκ των κορυφαίων φουνταριστών στην ιστορία του πόλο στην Ελλάδα και στο παρελθόν έχει συμμετάσχει δύο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκείνες τις εποχές και μόνο η συμμετοχή ήταν τεράστια επιτυχία και η κατάκτηση μεταλλίου ήταν εκτός λογικής. Ομως ο γιος του Αλέξανδρος τα κατάφερε στην πρώτη του παρουσία, οπότε βρήκε τον τρόπο να δείξει ποιο πρέπει να είναι το επόμενο αφεντικό του σπιτιού.. Ετσι βέβαια μπορεί να νομίζει, διότι φαίνεται πως ο πατέρα του δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ