ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Ο Στιβ Μπρους τα "έβαλε" με τους δημοσιογράφους: "Ας ελπίσουμε να σας κατακρίνουν οι προϊστάμενοί σας"

Ο Στιβ Μπρους δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ και της Νιούκαστλ
Ο Στιβ Μπρους δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ και της Νιούκαστλ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Στιβ Μπρους θα συνεχίσει στον πάγκο της Νιούκαστλ για την αναμέτρηση με την Τότεναμ και τα "έβαλε" με τους δημοσιογράφους που βιάστηκαν να τον καθαιρέσουν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η Νιούκαστλ υποδέχεται στο Σεντ Τζέιμς Παρκ την Τότεναμ (17/10, 18:30, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE στο SPORT24), με τον Στιβ Μπρους να παραμένει και να συνεχίζει στον πάγκο των "καρακάξων" σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για εκείνον, καθώς θα συμπληρώσει 1.000 παιχνίδια στην καριέρα του ως προπονητής.

Η έλευση του Μοχαμέντ μπιν Σαλμάν στο τιμόνι της Νιούκαστλ οδήγησε τον Στιβ Μπρους πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, με τα αγγλικά Μέσα να αναφέρουν πολλά ονόματα υποψήφιων διαδόχων του, μεταξύ των οποίων και του Αντόνιο Κόντε.

Αυτό είναι κάτι που ενόχλησε τον Άγγλο τεχνικό, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τους Spurs δεν δίστασε να τα βάλει με τους δημοσιογράφους, τους οποίους κατηγόρησε ότι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, αφού τα δημοσιεύματά περί αποχώρησής του δεν επιβεβαιώθηκαν.

"Δεν έχει συμβεί αυτό που όλοι θέλατε. "Ας ελπίσουμε ότι θα σας κατακρίνουν οι προϊστάμενοί σας. Οι πληροφορίες σας ήταν λάθος, έτσι δεν είναι; Δεν κάνατε τη δουλειά σας σωστά".

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ