ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Ο Κόντε ο πρώτος της στόχος για τον πάγκο

Ο Αντόνιο Κόντε πανηγυρίζει νίκη της Ίντερ επί της Σαμπντόρια για τη Serie A της σεζόν 2020/2021
Ο Αντόνιο Κόντε πανηγυρίζει νίκη της Ίντερ επί της Σαμπντόρια © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Νιούκαστλ ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Στιβ Μπρους και πρώτος στη λίστα των Σαουδαράβων είναι ο Αντόνιο Κόντε.

Η Premier League ενέκρινε την ολοκλήρωση της άμεσης εξαγοράς της Νιούκαστλ από κοινοπραξία Σαουδαράβων έναντι του ποσού των 305 εκατομμυρίων λιρών και πλέον ο αγγλικός σύλλογος αλλάζει σελίδα. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και ως εκ τούτου ακούστηκε ήδη το πρώτο μεγάλο όνομα.

Ο Στιβ Μπρους δύσκολα θα παραμείνει στη Νιούκαστλ, καθώς τα αποτελέσματα είναι άσχημα. Οι καρακάξες βρίσκονται στην 19η θέση με τρεις βαθμούς, χωρίς να έχουν πανηγυρίσει την πρώτη τους νίκη στην Premier League. Σύμφωνα με την Gazzettta dello Sport, οι άνθρωποι της Νιούκαστλ παρακολουθούν την περίπτωση του Αντόνιο Κόντε.

Ο Κόντε φέρεται να είναι πρώτος στη λίστα του αγγλικού συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ακόμη διαπραγματεύσεις οποιουδήποτε είδους. Η Νιούκαστλ φαίνεται να έχεις ως προτεραιότητα τον Ιταλό προπονητή, αν και κοιτάζει επίσης τους Έντι Χάουι, Φρανκ Λάμπαρντ και Ράφα Μπενίτεθ. Πάντως, μία μέρα μετά την εξαγορά η ονοματολογία ξεκίνησε.

Ο Κόντε κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα της Serie A με την Ίντερ, ενώ φέτος παραμένει άνεργος. Τελευταία φορά βρέθηκε στην Premier League τη σεζόν 2017/2018, όταν και ήταν στον πάγκο της Τσέλσι.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ