ΡΟΜΑ

Ο Σόρος φέρνει τον Λίπι στους "τζαλορόσι"

Ο Σόρος φέρνει τον Λίπι στους "τζαλορόσι"
Λίπι

Σύμφωνα με την "Corriere della Sera" ο πιθανός νέος ιδιοκτήτης της Ρόμα, Τζορτζ Σόρος θέλει τον Μαρτσέλο Λίπι

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος είναι όλο και πιο κοντά στο να αποκτήσει τα ηνία της Ρόμα καθώς η διοίκηση των "τζαλορόσι" εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση της ομάδας.
Στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η "Corriere della Sera" αποκαλύπτει πως πρώτη κίνηση που πρόκειται να κάνει ο Αμερικανός είναι η έλευση του Μαρτσέλο Λίπι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο "Πολ Νιούμαν των πάγκων" δεν θα αντικαταστήσει τον Λουτσιάνο Σπαλέτι καθώς θα έχει υψηλότερο διευθυντικό ρόλο και θα συντονίζει όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος των "τζαλορόσι".

Αυτό θα επιτρέψει στον Τζορτζ Σορος και τους υπόλοιπους επιχειρηματίες να ασχοληθούν κυρίως με την ανάπτυξη της ομάδας, το μάρκετινγκ, της πώλησης και της εκμετάλλευσης των εισοδημάτων.

Όσο για τον Μαρτσέλο Λίπι η κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος με την Εθνική Ιταλίας τον έχουν κάνει περιζήτητο, οι ομάδες που θέλουν να του αποσπάσουν την υπογραφή είναι πολλές και ο ίδιος μετά από 2 χρόνια αποχής θέλει να επιστρέψει στους πάγκους και θα φανεί αν τελικά δεχτεί την διαφορετική πρόταση της Ρόμα...






TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ