ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σεμέδο με το γκολ ξεπλήρωσε τη μεταγραφή του!

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άλφα Σεμέδο σκόραρε στο ντεμπούτο του στο Champions League, αύξησε κατά 1.800.000 ευρώ το ποσό που μπήκε στα ταμεία της Μπενφίκα για τη νίκη επί της ΑΕΚ και σχεδόν ισοφάρισε το αντίστοιχο της απόκτησής του από τη Μορεϊρένσε.

Ιδανικότερο ντεμπούτο στους ομίλους του Champions League δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Άλφα Σεμέδο, καθώς ήταν αυτός που έδωσε την εκτός έδρας νίκη (2-3) στην Μπενφίκα επί της ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική.

Χάρη στο γκολ του 21χρονου μέσου από τη Γουινέα-Μπισάου, ο οποίος όπως αποκαλύπτει το "24ο Ευαγγέλιο" αποτέλεσε εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό, η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας έβαλε στα ταμεία της το ποσό των 2.700.000 ευρώ. Αυτό δηλαδή που αντιστοιχεί στη νίκη μίας ομάδας στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Καθώς μέχρι το 75ο λεπτό το σκορ ήταν 2-2 και οι "αετοί" είχαν εγγυημένο το ποσό των 900.000 ευρώ, ο Άλφα Σεμέδο πρόσθεσε με το γκολ του 1.800.000 ευρώ.

Ισοφάρισε... σχεδόν το ποσό (2.000.000 ευρώ) που δαπάνησε η Μπενφίκα για να τον αποκτήσει από τη Μορεϊρένσε το περασμένο καλοκαίρι.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ