ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης περιμένει Τσιστιακόφ, Στέφενς

Ο Σαββίδης περιμένει Τσιστιακόφ, Στέφενς
INTIME SPORTS

Ποια είναι η στάση του Ιβάν Σαββίδη για το θέμα του μεγάλου επιτελικού μέσου που ψάχνει ο ΠΑΟΚ και πως προχωρά η αναζήτηση του

Δεν αλλάζει κάτι για τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ μετά την απόκτηση του Χαβιέ Σαβιόλα από τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ψάχνει τον επιτελικό χαφ που είχε συμπεριλάβει στον αρχικό σχεδιασμό του και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε από το Χουμπ Στέφενς να δώσει εκείνος πάνω απ' όλους το "πράσινο φως" για τον παίκτη που θα αποκτηθεί.

"Έφερα τον Στέφενς και έχω επιλέξει ένα τιμ συνεργατών για να κάνουν τις επιλογές και να μην ασχολούμαι εγώ"λέειο Σαββίδης που περιμένει να του υποδείξουν τον παίκτη που ζητά ο Στέφενς για τον ΠΑΟΚ.Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ολλανδός τεχνικός έχει εγκρίνει τρεις περιπτώσεις παικτών με τις οποίες ασχολούνται ο γιος του και ατζέντης του Μάικλ και ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τουλάχιστον σε μία περίπτωση έχει κάνει προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Το πότε θα υπάρξει οριστική εξέλιξη δεν μπορεί κανείς το προδικάσει με βεβαιότητα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να παίζεται και ένα παιχνίδι στρατηγικής για να πέσουν οι οικονομικές απαιτήσεις της μεταγραφής

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ