ΠΑΟΚ

"Εγκρίθηκε το αίτημα για γιγαντοοθόνη"

"Εγκρίθηκε το αίτημα για γιγαντοοθόνη"
ΠΑΟΚ

Οπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Ζέρβας, οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την δυνατότητα την Τρίτη (30/7) να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Μέταλιστ όλοι μαζί στην Πλατεία Αριστοτέλους

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Ζέρβας, ανέφερε ότι ο κ. Μπουτάρης έκανε δεκτό το αίτημα για τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στην Πλατεία Αριστοτέλους την Τρίτη (30/7), για να δει από εκεί πολύς κόσμος το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Μέταλιστ που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

"Το έγγραφο που εστάλη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την υπογραφή του κ.Βρύζα με αίτημα για τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στην πλατεία Αριστοτέλους για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Μέταλιστ προωθήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου με προσωπική μου θετική εισήγηση και τελικά υπήρξε έγκριση από τον κ. Μπουτάρη και τον γενικό γραμματέα κ. Ψαρρά", τόνισε αρχικά ο κ. Ζέρβας στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" και πρόσθεσε:

"Θα πρέπει να τηρηθούν μόνο κάποια μέτρα ασφαλείας για τα οποία δεσμεύτηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα αναλάβει βέβαια και όλα τα έξοδα του οπτικοακουστικού εξοπλισμού της εκδήλωσης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ