ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σάββας Θεοδωρίδης "αποθέωσε" Παπάζογλου, Μανιάτη

Ο Σάββας Θεοδωρίδης "αποθέωσε" Παπάζογλου, Μανιάτη
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ντόπαρε όπως μόνο αυτός ξέρει, τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το ματς στην Λιβαδειά. Ποιες οι ατάκες του στον Παπάζογλου.

Οι λόγοι που επέστρεψε ο Σάββας Θεοδωρίδης στον Ολυμπιακό ήταν αρκετοί, όπως και οι αρμοδιότητες που του έχει αναθέσει η "ερυθρόλευκη" διοίκηση.

Ένας από τους λόγους λοιπόν ήταν να βοηθήσει στα αποδυτήρια. Όχι, δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζουν καλά την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει το τρόπο να μεταδίδει τις γνώσεις του και το πάθος.

Το δυνατό όπλο του γενικού αρχηγού της Πειραϊκής ομάδας είναι μεταξύ άλλων η εμψύχωση των ποδοσφαιριστών και η συσπείρωση όλων των ποδοσφαιριστών για το καλό του συλλόγου.

Αυτό έκανε λοιπόν και μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα στην Λιβαδειά, όπου οι "ερυθρόλευκοι" ήταν εύκολα οι νικητές προσφέροντας άλλη μια... τεσσάρα.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μοίρασε συγχαρητήρια σ' όλη την ομάδα, όμως δύο παίκτες που άκουσαν περισσότερες... ντόπες. Ο λόγος για τον Γιάννη Μανιάτη που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στα χαφ και τον Τάσο Παπάζογλου, που για δεύτερο ματς ξεκίνησε βασικός και τα πήγε περίφημα.

"Τάσο, είσαι γίγαντας, σε πιστεύω. Σας πιστεύω όλους σας. Είστε παικταράδες. Τάσαρε, έπρεπε να σκοράρεις στην κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο. Η μόνη φάση που πετάχτηκα από τον πάγκο!", ήταν οι ατάκες του Σάββα Θεοδωρίδη στον νεαρό σέντερ μπακ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ