STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Σαράνοβ έπιασε ξανά πέναλτι στο Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό

Η απόκρουση του Σαράνοβ στο Ολυμπιακός - Λαμία
Η απόκρουση του Σαράνοβ στο Ολυμπιακός - Λαμία PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 19ο λεπτό κόντρα στην Λαμία, προτού το κάνει στο 23', όμως ο Ελ Αραμπί απέτυχε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Σαράνοβ. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έπιασε δεύτερο πέναλτι στο Καραϊσκάκης, όπως είχε κάνει και το 2019 με τον Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με την Λαμία και λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου έφτασε πολύ κοντά στο να παραβιάσει την εστία των φιλοξενουμένων, στο ματς των δύο ομάδων για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Σε μία φάση διαρκείας στα καρέ της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου ο Αγκιμπού Καμαρά κέρδισε πέναλτι από τον Γκέντσογλου σε πτώση του στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής Γκορτσίλας έδειξε την άσπρη βούλα.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που είχε βρει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με αντίστοιχο τρόπο στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο, όμως αυτή τη φορά βγήκε χαμένος από τη μονομαχία με τον αντίπαλο κίπερ.

Ο Σαράνοφ μάντεψε σωστά το που θα πήγαινε η μπάλα και έπεσε στη δεξιά γωνία του για να αποκρούσει το χτύπημα, με τον Μαροκινό να παίρνει το ριμπάουντ αλλά να αστοχεί και με δεύτερη προσπάθεια, για να μείνει το 0-0.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που παίκτης του Ολυμπιακού νικήθηκε από τον Σαράνοβ σε εκτέλεση πέναλτι αφού το ίδιο ακριβώς σκηνικό, στο ίδιο γήπεδο και στην ίδια εστία, είχε στηθεί και πριν μερικά χρόνια

Συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου 2019, με τον Σαράνοβ να αποκρούει τότε πέναλτι του Κώστα Φορτούνη και να κρατάει το 0-0 για την Λαμία, αποτέλεσμα που της είχε χαρίσει μία τεράστια πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και είχε επιφέρει έναν ιστορικό αποκλεισμό για τους ερυθρόλευκους.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ